Setari Cookie-uri

Secretul Laviniei Goste pentru o siluetă impecabilă

Celebra interpretă de muzică populară, Lavinia Goste, arată senzațional după ce le-a născut pe cele două gemene, Ioana și Măria. Secretul

Un program intens de sală care combină elemente de fizioterapie cu gimnastică.

“De trei ori pe săptămână merg la sală; am un program făcut de un specialist care combină elemente de recuperare medicală cu cele de tonifiere. După fiecare oră, am un tonus extraordinar, sunt plină de energie și foarte creativă”, explică artista.

Lavinia Goste: secretul unei siluete de invidiat

Trebuie să completăm, însă, că acesta nu este singurul mister al formei fizice extraordinare pe care o are proaspăta mămică. În primele luni de viață în 4, Lavinia Goste a fost ajutată de... statutul de proaspătă mămică de gemene.

”În primele luni de la naștere, oboseala m-a făcut să pierd rapid kilogramele acumulate: când Maria dormea, Ioana plângea și invers. Am fost binecuvântată cu niște fetițe minunate, însă perioada de acomodare de la început, e dificilă pentru orice mamă”, explică artista.

Citește și:

Liniștită acum, cu fetițele perfect adaptate și cu un tonus de zile mari, artista de muzică populară și-a găsit energia să se concentreze și pe carieră.

În această perioadă, Lavinia alături de soțul său, violonistul și dirijorul Marius Zorilă, lucrează intens și în studio, cei doi având în plan lansarea unui album de folclor, anul acesta.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.