Setari Cookie-uri

Invinge frica in 3 pasi

Universul iti ofera exact acele lucruri care au o vibratie similara cu a ta. Lucrurile arata mereu infricosatoare pentru ca asa le percepi.

frica Foto: lassedesignen, Shutterstock

Actiunile noastre zilnice sunt generate fie de frica, fie de iubire. Iar diferenta dintre rezultate esteuriasa. Este ca si cum ai calatori pe o mare agitata pe o pluta putrezita in comparatie cu un vapor nou si sigur, care te poate purta dincolo de furtuna in siguranta. Iata ce poti face pentru a sari de pe pluta, pe vapor.

1. Vezi frica asa cum este

Este posibil ca frica ta sa isi aiba originea intr- un incident in trecut. De exemplu, ai fost muscata de un caine cand erai copil si de atunci iti era frica de caini.

Dar stii ce este amuzant? Cainele iti simte teama. Sa presupunem ca te plimbi cu cineva care nu se teme de caini. Dintr-o data apare un caine care se repede catre voi. Mai precis, catre tine. Acest lucru se datoreaza fricii. Frica ta este atat de puternica incat cainele ii simte vibratia si miroase endorfinele pe care le produce corpul tau. Acesti stimuli ii spun cainelui ca poate sa te domine, ceea ce il face sa te atace.

Citește și:

Acelasi lucru este valabil si pentru univers, care este impartial si nu personal. Universul iti ofera exact acele lucruri care au o vibratie similara cu a ta. Lucrurile arata mereu infricosatoare pentru ca asa le percepi. Dar uita-te la toate grijile tale din trecut. Au aparut toate acestea? Desigur, nu

Prin urmare, nu te lasa prada fricii. Intelege ca este doar un program care genereaza posibile pericole. Unele dintre ele sunt rezonabile, majoritatea nu sunt. Foloseste-te de teama pentru a simti unde trebui sa fii mai precauta sau poti gasi o cale mai buna, dar nu ii permite sa iti dicteze directia.

2. Acordeaza-te pe frecventa iubirii

Atunci cnad iubesti, aura ta se schimba. Dragostea iti poate fi scut atunci cand frica incearca sa te sperie. Dar, cel mai important, dragostea iti spune ceea ce este cu adevarat important pentru tine si acest lucru alunga frica.

Citește și:

    Atunci cand te simti cuprinsa de frica, gandeste-te la cei dragi si la lucrurile sau amintirile care te-au facut fericita. Aminteste-ti cat esti de iubita.

    3. Ai incredere in puterea ta

    Constientizeaza faptul ca nu esti o fiinta umana neajutorata. Esti puternica pentru ca asta esti tu. Si indiferent de ceea ce spune frica, tu decizi.

    Din cauza liberului arbitru, puterea ta asteapta ca tu sa o recunosti si sa o acceptati inainte sa se manifeste. Este nevoie sa isi asumi deciziile in totalitate pentru a fi puternica. Ai puterea de a transforma si de a transmuta orice situatie cand doresti. Si poti stapani frica daca hotarasti. Cel mai simplu mod de a face asta, este sa o infrunti.”

    Foto prima pagina: Romolo Tavani, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.