Setari Cookie-uri

4 semne că este momentul să faci o schimbare în carieră

Fiecare dintre noi are mai multe valențe care merită exploatate.

cariera foto: ra2studio, Shutterstock

Trecute sunt vremurile în care ne începeam cariera într-o anumită companie și o încheiam tot acolo. Schimbarea, inclusiv de profesie, este la ordinea zilei. La urma urmei, fiecare dintre noi are mai multe valențe care merită exploatate. Iată când este momentul să iei această opțiune în considerare.

1. Simți că ai ajuns într-o fundătură

Atunci când desfășori o activitate în care simți că bați pasul pe loc, sufletul tău suferă. Incepe prin a încerca să creezi schimbări pozitive la locul de muncă, dar dacă nu funcționează, ai o discuție serioasă cu tine însăți despre obiectivele tale. Dacă te simți blocată, poate că este momentul să mergi mai departe într-un loc care îți ofera posibilitatea de a crește și a te perfecționa.

Citește și:

2. Munca ta nu te împlinește

O ocupație care nu te împlinește din toate punctele de vedere te seacă de energie. Dacă, în ciuda tuturor realizărilor tale încă simți un gol interior, ca și cum ar lipsi ceva, s-ar putea ca acesta să nu fie cel mai potrivit loc de muncă pentru tine.

3. Ceea ce faci contravine scopului tău în viață

Pe măsura ce conștiința colectivă a omenirii atinge niveluri superioare, din ce în ce mai mulți oameni caută slujbe aliniate cu scopul vieții lor. Atunci când ceea ce faci este în armonie cu inima și spiritul tău, îți găseșți împlinirea în viață. Concepția generală este însă aceea că este greu să faci bani din ceea ce îți place. Chiar și așa, să lucrezi într-o industrie care contravine total principiilor sufletului tău poate deveni apăsător. Găsește-ți un serviciu în acord cu acestea

Citește și:

4. Munca ta se învârte în jurul oamenilor toxici

Dacă munca ta se învârte în jurul oamenilor toxici care te seacă de energie pozitivă nu faci decât să hrănești toxicitatea. Iar dacă ceea ce faci nici măcar nu reprezintă adevăratul tău scop în viață sau o pasiune, este momnentul să te gândești la schimbarea carierei deoarece sănătatea ta este în joc.

Chiar dacă ocupația sau jobul tău nu vor fi perfecte și nu vor merge întotdeauna ca pe roate, în nici un caz nu trebuie să fie toxice. Atunci când nu ești în armonie cu cine ești, riști să devii la rândul tău o persoană toxică. Iar lumea are nevoie, mai mult de oricând, de oameni pozitivi, în armonie cu sufletul lor.

Foto prima pagina: ESB Professional, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.