THAIco SPA, centrul de wellness cu specific asiatic, se extinde

THAIco SPA, centrul de wellness cu specific asiatic, se extinde

Inaugurat în 2016 într-o vilă interbelică din apropierea Pieței Victoria din Capitală, primul centru THAIco SPA este un concept creat pentru cei care apreciază serviciile spa asiatice și vor să beneficieze de ele în orice moment al anului.

Comunicat de presă

Designul interior cu elemente specifice, echipa de terapeute asiatice cu experiență în spa-uri din Thailanda, Philippine și Bali, tehnica de masaj și ingredientele orientale au pozitionat THAIco SPA în topul listei spa-urilor din București atât pentru români, cât și pentru turiștii străini. Distincția de cel mai modern spa al anului oferită de prestigioasa publicație Luxury Travel Guide 2018 și nominalizarea Luxury Spa Awards 2018 certifică alinierea serviciilor THAIco SPA la standardele internaționale.

Centrul THAIco SPA by Novotel Hotel aduce noi servicii pe lista facilităților oferite celor care apreciază experiența THAIco. Pentru că grija pentru sănătate și pentru un tonus bun este un proces care nu trebuie să se oprească niciodată, în noua locație, oaspeții beneficiază de piscină și de echipamentele necesare pentru a-și continua rutina zilnică de exerciții fizice. Terapiile spa asiatice sunt dedicate celor care vor să se elibereze de stresul unui zbor lung, al unei zile încărcate și aduc un plus de relaxare celor care își petrec vacanța în România.

Conceptul THAIco SPA este definit de faptul că îngrijirea și relaxarea corpului trebuie să fie completate de ritualuri faciale avansate care să contribuie la menținerea pe termen lung a strălucirii obținute după o sesiune la spa.

Încă de la primul centru deschis sub semnătura THAIco SPA, serviciile de înfrumusețare și grooming au completat experiența spa și au oferit oaspeților confortul unui one stop wellness & beauty center. Stiliștii de la THAIco Beauty & Barber Art, Hotel InterContinental dețin certificări internaționale și sunt pregătiți pentru a oferi experiențe de înfrumusețare cu adevărat revelatoare. Fiecare vizită la THAIco Beauty & Barber Art începe cu o discuție de consiliere, în urma căreia clientul primește recomandări referitoare la stilul de tunsoare, culoarea și tratamentele potrivite. Sesiunea de beauty este completată de make-up, manichiură și pedichiură. În zona de barber shop a locației THAIco din incinta InterContinental, domnii vor experimenta ritualuri unice pentru îngrijirea bărbii și a părului.

Sursa Foto: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri