Ziua Porţilor Deschise la Maternitatea Medicover

Ziua Porţilor Deschise la Maternitatea Medicover
Kudika
6 Iunie 2018

Maternitatea Medicover promovează conceptul de naştere prietenoasă, pentru ca experienţa naşterii să fie una cât mai frumoasă şi confortabilă pentru fiecare viitoare mămică.

comunicat de presa

medicoverSâmbătă, 9 iunie, Maternitatea Medicover îşi deschide porţile pentru viitoarele mămici! Medicover vine în întâmpinarea acestora cu informaţii utile despre perioada sarcinii, pentru ca pregătirile pentru momentul naşterii să devină cât mai uşoare. Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00, la spitalul Medicover, situat pe strada Pechea, nr.8.

În cadrul evenimentului vor fi organizate workshop-uri pe teme de interes pentru viitoarele mămici, susţinute de echipa de specialişti Medicover: Parenting, Ora magică (primul contact al nou-născutului cu mama, din primele secunde după naştere), Sfaturi şi recomandări pentru alăptare.

De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea de a vizita Maternitatea în cadrul unor tururi ghidate, pentru a vedea cum arată rezervele şi cabinetele spitalului, dar şi dotările secţiei de neonatologie.

Pe parcursul zilei, viitoarele mămici vor putea discuta despre toate aspectele sarcinii şi ale naşterii cu medicii Medicover, care le vor răspunde la întrebări în cadrul unor sedinţe de consiliere one-to-one.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici: https://medici.medicover.ro/porti-deschise-maternitate.

maternitatea medicover

Maternitatea Medicover promovează conceptul de naştere prietenoasă, pentru ca experienţa naşterii să fie una cât mai frumoasă şi confortabilă pentru fiecare viitoare mămică. Medicover pune la dispoziţia pacientelor o echipă dedicată de specialişti şi un plan de naştere personalizat, promovează conceptul de rooming in, prin care mămicile împart camera cu bebeluşul lor şi le asigură un grad ridicat de confort, în rezerve duble şi single.

Medicover vine în sprijinul viitoarelor mămici cu pachete flexibile de naştere, ce includ servicii de cea mai înaltă calitate pentru sănătatea mamei şi a copilului.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri