Setari Cookie-uri

Cadouri pentru gravide - cele mai bune idei și sugestii

Viitoarele mămici au o mulțime de lucruri de făcut până să sosească mica minune din viața lor.

cadouri pentru gravide Viitoarele mămici au o mulțime de lucruri de făcut până să sosească mica minune din viața lor. Știi asta pentru că prietena ta se plânge mereu că nu are timp să meargă la magazin sau să iasă la o plimbare prin parc. Așa că fă-i viața mai ușoară și arată-i cât de mult o apreciezi cu niște cadouri utile și cu adevărat speciale.

Un scaun de masaj

Toată lumea știe că unul dintre “efectele secundare” ale sarcinii este durerea de încheieturi, oase și spate. Ajut-o pe viitoarea mămică să treacă peste aceste neplăceri oferindu-i un scaun de masaj confortabil care o va ajuta să se relaxeze și să scape de toate durerile cauzate de sarcină. În plus, este un cadou pe care îl va folosi mulți ani de acum înainte, așa că îți garantăm că va merita investiția.

Citește și:

Un rucsac încăpător

Cât timp bebelușul va trebui să meargă în cărucior, orice mămică va avea nevoie de un rucsac încăpător în care să intre scutece, sticle de apă, biberoane și hăinuțe de schimb. Fă-i o surpriză plăcută oferindu-i un rucsac mare, de preferabil din piele. Nu numai că o va ajuta să țină toate lucrurile esențiale la un loc dar va arăta și foarte stylish și va rezista mult timp.

O pereche de pijamale

Nimic nu e mai confortabil decât o pereche de pijamale bine aleasă. Iar cum știi că prietena sau soția ta nu prea va avea energia necesară să iasă din casă prea des, investește într-o pereche de pijamale din bumbac sau mătase. Sunt confortabile, aerisite și o vor face pe viitoarea mămică să se simtă răsfățată și apreciată.

Citește și:

Un jurnal de sarcină

Dacă vrei ca întreaga experiență să fie și mai specială pentru mămică, oferă-i în dar un jurnal de sarcină. Va putea să își aștearnă gândurile și trăirile în paginile acestuia și, când copilul va crește mare, jurnalul îi poate fi oferit acestuia în dar.

O pereche de papuci confortabili

Alege o pereche de papuci de casă moi și pufoși și oferă-i în dar împreună cu pijamalele. Nimic nu se compară cu orele de răsfăț maxim pe care i le vor asigura aceste produse viitoarei mămici. Și știm cu toții cât de mult suferă picioarele unei femei pe timpul sarcinii.

Un baby monitor

După naștere, cel mic va trebui supravegheat în permanență însă știm cu toții că mămica nu va putea petrece fiecare minut în camera copilului. Așa că surprinde-o cu un baby monitor performant care îi va permite să fie alături de puiul ei indiferent de unde s-ar afla.

Citește și:

Un set de loțiuni hidratante

Ajut-o pe mămică să se relaxeze după o baie fierbinte cu un set de loțiuni hidratante pentru corp. Ai grijă însă să alegi niște produse din ingrediente naturale, fără parabeni sau parfumuri sintetice pentru că pot afecta în mod negativ sănătatea bebelușului.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.