Setari Cookie-uri

O nouă colecție de haine semnată 4F. Să petrecem mai mult timp în aer liber!

Nu contează dacă preferi plimbările montane cu bicicleta sau ciclismul urban, dacă te antrenezi regulat sau pedalezi ocazional, întotdeauna trebuie să te ghidezi după aceste trei reguli: siguranța ta, confortul tău și starea ta de bine.

Comunicat de presă

Descoperă noua colecție de haine 4F și convinge-te că plimbările cu bicicleta pot fi o experiență cu adevărat plăcută.

Există foarte multe motive pentru care ar trebui să alegi bicicleta. Întreținerea acesteia este mai ieftină decât cea a unei mașini sau a unei motociclete, nu produce fum, nici zgomot și îți permite să ajungi la destinație foarte repede, evitând traficul. Cele mai importante avantaje ale mersului pe bicicletă sunt îmbunătățirea imunității și faptul că te menții în formă, ai ca obiectiv un corp mai suplu, mușchi puternici și coloană vertebrală mai sănătoasă. O oră de pedalat te ajută să arzi până la 600 de calorii și îți relaxează corpul și mintea. Aceste avantaje combinate reușesc să facă mersul cu bicicleta una dintre activitățile preferate atât ale tinerilor, dar și ale celor mai în vârstă.

Citește și:

Haine de ciclism

Indiferent de aptitudinile tale, pune siguranța pe primul loc

În alegerea unei ținute potrivite, cicliștii ar trebui să ia în considerare mai mulți factori, dar siguranța este întotdeauna cel mai important dintre aceștia. Noua colecție de ciclism 4F include elemente reflectorizante ce garantează o vizibiltate mai bună pe timpul nopții. De asemenea, siguranța ta este garantată de noua cască cu design aerodinamic ce beneficiază de tehnologia 4FShield și este dotată cu un sistem de atenuare a șocurilor, Shock Absorbing System, ce protejează capul în cazul unei căzături.

Hainele de ciclism sunt al doilea strat de piele

Confortul este aproape la fel de important ca siguranța. Atât tricourile, cât și pantalonii oferă cusături plate în locul cusăturilor standard, pentru a nu irita sau afecta pielea. Toate elementele din colecția de ciclism 4F au o tăietură aerodinamică, gândită să se modeleze și să fie în acord cu forma și poziția corpului din timpul antrenamentului. Tricourile și pantalonii scurți care aderă pe corp sunt atât de comozi încât ai impresia că devin un al doilea strat de piele. Tricourile au fost îmbunătățite prin tehnica posturii în mișcare, astfel încât să rămână fixate pe corp, pentru a nu cauza disconfort în timpul mersului cu bicicleta. Elementele de fixare susțin strâns bicepșii, în timp ce benzile de plasă asigură fluxul adecvat de aer, păstrând pielea uscată chiar și în timpul celor mai intense antrenamente. În plus, tricourile sunt fabricate cu două tipuri de gulere, un model clasic și unul ce protejează bărbia împotriva zgârieturilor cauzate de fermoar.

Citește și:

Numai pantalonii confortabili de ciclism permit o plimbare relaxată cu bicicleta

Pantalonii scurți sunt unul dintre cele mai importante elemente ale unei ținute de ciclism. Pantalonii căptușiți sunt foarte comozi și permit aventurarea pe distanțe lung și în condiții solicitante. Căptușeala din pantalonii 4F este făcută din două straturi: spumă și benzi de silicon pentru dublă amortizare. Technologia Quick Dry asigură aerisire constantă și confort termic. Ușurința materialului și densitatea scăzută a acestuia fac produsele imperceptibile pentru purtător. Procentajul ridicat de elastan face pantalonii ușor de mulat pe corp, asemănători cu un „al doilea strat de piele”. Straturile de fire asigură durabilitate, iar banda de cauciuc cu terminații de silicon folosită pentru talie susține pantalonii la locul lor chiar și în timpul celor mai intense antrenamente.

Citește și:

Geometria a fost inspirația designerilor noștri pentru colecția de ciclism dedicată atât bărbaților, cât și femeilor. În ambele colecții predomină culorile alb și roșu. Culoarea suplimentară a colecției de femei este rozul, fiind prezent pe benzi și imprimeuri. Colecția de bărbați include două palete de culori: albastru și roșu. Echipamentele și accesoriile de ciclism sunt prezente în magazinele staționare, dar și pe https://4fstore.ro/.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By SasinTipchai

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.