Advertorial Prelungește prospețimea alimentelor tale cu tehnologia BioFresh

Alimente păstrate proaspete cu peste 100 zile? Da, este posibil! BioFresh oferă alimentelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată.

Alimente păstrate proaspete cu peste 100 zile? Da, este posibil! Alterarea rapidă a acestora, mai ales pe timpul verii, când temperaturile sunt mult mai ridicate, este o problemă cu care ne confruntăm cu toții. Însă, datorită tehnologiei inovatoare BioFresh, acum există o soluție extrem de eficientă care te scapă de această grijă, păstrând în același timp și valorile nutritive ale alimentelor tale.

Tehnologia BioFresh - aliatul tău în bucătărie

Tehnologia BioFresh este dezvoltată și patentată de Liebherr, brandul german de produse frigorifice care sărbătorește un deceniu de prezență pe piața din România, ocazie cu care oferă 10 ani garanție la 10 produse selectate.

alimente pastrate proaspeteBioFresh oferă alimentelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată. La o temperatură puțin peste 0°C și o umiditate ideală, produsele depozitate își păstrează vitaminele sănătoase și aspectul apetisant pentru o perioada mult mai lungă de timp decât în frigiderele obișnuite. De asemenea, reduce și procentul de deshidratare al fructelor și legumelor cu aproximativ 70% față de depozitarea într-un compartiment tradițional.

Cu o umiditate scăzută, compartimentul DrySafe este ideal pentru păstrarea cărnii, a peștelui și a produselor lactate, în timp ce climatul umed din HydroSafe este optim pentru depozitarea fructelor și legumelor.

LiebherrAșadar, produsele Liebherr sunt mai mult decât simple aparate frigorifice, acestea contribuind atât la stoparea risipei alimentare, o problemă globală cu care ne confruntăm, cât și la reducerea frecvenței vizitelor la supermarket pentru reaprovizionare.

10 ani garantie și un super premiu la 10 ani de Liebherr în România

Anul acesta, Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România, prin unicul importator și distribuitor din țară, compania Marelvi. Ca o promisiune a continuității realizării unor produse inovatoare, prin folosirea materialelor de calitate excepțională și a tehnologiilor de producţie moderne și ca o răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară pe parcursul acestui deceniu, Liebherr oferă 10 ani garanție la 10 produse selectate.

Liebherr

Mai mult decât atât, te poți bucura și tu de toate avantajele unui frigider modern! Liebherr își răsplătește fanii cu un super premiu - o combină frigorifică cu BioFresh și 10 ani garanție! Poți intra și tu pe pagina dedicată concursului, https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/, unde trebuie să demonstrezi că ești o bună cunoscătoare a tehnologiei BioFresh pentru a intra în cursa pentru câștigarea marelui premiu.


Kudika
19 Iulie 2018
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri