Setari Cookie-uri

Advertorial Distruge cercul vicios al infecțiilor intime

Mastrelle Symbio sunt capsule vaginale care conțin bacterii bune ce distrug bacteriile rele.

Ai numărat zilele până la concediu, nu-i așa? Gândul ți-a zburat doar la clipele în care urma să te relaxezi pe o plajă liniștită, să te plimbi pe străduțe cu cafenele cochete sau să urci pe cărări umbrite de munte. Nici prin minte nu ți-a trecut că o problemă de sănătate precum infecțiile intime ți-ar putea strica vacanța mult așteptată. Chiar dacă nu ar fi prima dată când te-ai fi confruntat cu ele. De altfel, vaginita și candidoza bacteriană sunt printre infecțiile intime cu cea mai mare rată de recurență, motivele pentru care ne confruntăm iar și iar cu simptomele supărătoare (secreții abundente cu miros înțepător, mâncărimi, uscăciune, dureri în timpul actului sexual) fiind multiple.

Printre acestea se numără tratamentele cu antibiotice și/sau antifungice care distrug patogenii, dar și stratul protector de lactobacilli și creează astfel un mediu propice reinfectării, fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii și alăptării, deficitul hormonal de la menopauză, utilizarea ovulelor cu spermicide locale sau a spălăturilor vaginale. Mai mult, vara frecvența infecțiilor intime crește cu 50%.

Te întrebi de ce nu mai scapi de infecții intime?

Un vagin sănătos este intens populat cu labtobacili (cunoscuți și sub numele de bacterii Doderlein sau bacterii lactice). După cum sugerează și numele lor, aceste bacterii produc acid lactic, care realizează un mediu acid, specific vaginului (pH 3,5-4,5). Astfel, lactobacilii ce constituie flora vaginală sănătoasă formează la suprafața mucoasei vaginale un biofilm protector. Acest biofilm protector formează un scut de apărare pe suprafața mucoasei vaginale care împiedică dezvoltarea microorganismelor patogene ce provoacă infecții vaginale.

Când numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut, echilibrul vaginal este dereglat și microorganismele patogene se dezvoltă în exces, cauzând astfel infecții la nivelul mucoasei vaginale, precum vaginita bacteriană sau vaginita fungică (candidoza).

În cazul în care numărul de lactobacili este scăzut drastic sau lactobacilii sunt absenți se instalează un cerc vicios al infecțiilor vaginale.

Sinbioticul care îți menține vaginul sănătos

Mastrelle Symbio este o asociere sinergică formată din complex prebiotic bio-activ și complex probiotic constituit din tulpini lactice specifice florei vaginale (L. rhamnosus + L. reuteri), care întrerupe acest cerc vicios al infecțiilor intime.

Mastrelle Symbio Mastrelle Symbio sunt capsule vaginale care conțin bacterii bune ce distrug bacteriile rele, iar pentru a-și păstra acțiunea complex trebuie ținute la frigider.

Mastrelle Symbio:

  • Tratează candidoza și vaginita bacteriană
  • Previne infecțiile vaginale recurente
  • Restabilește echilibrul florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut
  • Scade recurențele vaginitelor bacteriene
  • Crește eficacitatea terapiei clasice
  • Eradichează Candida și formele sale de rezistență
  • Poate fi utilizat în condiții de siguranță în timpul sarcinii și alăptării
  • Poate fi utilizat în condiții de siguranță pe perioade îndelungate fără risc de reacții adverse.

Află mai multe despre produsele din gama Mastrelle pe www.mastrelle.ro și pe pagina de Facebook Feminitate pură.


Kudika
22 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.