Cum să lupți cu paradontoza?

Cum să lupți cu paradontoza?

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproximativ 10-15% din populația adultă din întrega lume ani suferă de boală parodontală severă, dezvoltată în special din lipsa unei igiene corespunzătoare.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproximativ 10-15% din populația adultă din întrega lume ani suferă de boală parodontală severă, dezvoltată în special din lipsa unei igiene corespunzătoare. Retail jobs

Cum să lupți cu paradontoza?

Este asta o întrebare pe care sigur ți-ai adresat-o vreodată sau ai auzit măcar pe cineva în jurul tău rostind-o! Fie că s-a instalat deja, fie că există această neplăcută perspectivă, e bine să știi răspunsul. Simpla periere a dinților nu este suficientă, de aceea Panasonic are pentru tine două produse de top care te pot ajuta în ”lupta” cu această afecțiune.

Periuța de dinți Panasonic EW-DL75 - extrem de ușoară, reîncărcabilă, cu vibrații sonice. Este dotată cu peri extra fini (de 0,02 mm) care garantează faptul că punga parodontală este abordată profesional. Perii foarte fini pătrund în pungile parodontale și se deplasează de-a lungul liniei gingiilor.

Acest model de periuță de dinți utilizează vibraţii sonice ultraprecise de 1 mm, de mare viteză şi oferă până la 31.000 de perieri pe minut, pentru a elimina placa bacteriană. Grație acestor tehnologii originale, bacteriile din pungile parodontale sunt eliminate în profunzime fără a supune gingiile unei solicitări excesive.

Folosește irigator oral când ai aparat dentar!

Irigatorul oral Panasonic EW 1411 elimină, prin intermediul unui jet de apă, restul de alimente rămase între dinți și tartrul care se depune în pungile paradontale. Tehnologia de pompare a apei este originală Panasonic.

Tehnologia de pompare a apei marca Panasonic generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăță eficient locurile în care periuțele nu pot ajunge, cum ar fi între dinți și în jurul punților, al aparatelor și al coroanelor dentare.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, Panasonic recomandă ca periajul si irigarea să fie utilizate în tandem.

Produsele sunt disponibile pe www.mypanasonic.ro, www.emag.ro, www.altex.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri