Setari Cookie-uri

La 100 de ani de la Unire, Fares lansează un ceai de sărbătoare

Din bucuria unirii românilor, acum, când sărbătorim 100 de ani de la marele eveniment, Fares lansează un produs special, unic și memorabil: Ceai de Sărbătoare.

Comunicat de presă

Rețeta acestui ceai a fost creată special pentru aniversarea Centenarului: este o combinație de plante aromatice, mirodenii, fructe și uleiuri esențiale. Conține, printre altele, lemongrass, ghimbir, hibiscus, scorțișoară, dar și cireșe, coacăze, un strop de mentă și puțin cardamom. Gustul unic al infuziei este întregit de cicoare, sulfină, maceșe – plante românești care îi conferă Ceaiului de Sărbătoare nu doar un plus de savoare, ci și un caracter unic.

Ceai de sarbatoare

Plantele din compoziția ceaiului alcătuiesc pe ambalajul acestuia, tricolorul României. Cicoarea, sulfina și maceșele se regăsesc și în colecția de magneți de frigider, cât și pe cănile care fac parte din cele peste 6000 de premii oferite în cadrul concursului Fares cu ocazia Centenarului Marii Uniri. În plus, poți câștiga una dintre cele 3 excursii pentru 2 persoane la Sarmizegetusa și Alba Iulia.

Citește și:

Dacă vrei să participi la concurs, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Fares, să încarci o poză cu Ceaiul de Sărbătoare și ești înscris automat în tragerile la sorți.

sursa foto front page: shutterstock/by iravgusti

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.