Comunicat de presă

Rețeta acestui ceai a fost creată special pentru aniversarea Centenarului: este o combinație de plante aromatice, mirodenii, fructe și uleiuri esențiale. Conține, printre altele, lemongrass, ghimbir, hibiscus, scorțișoară, dar și cireșe, coacăze, un strop de mentă și puțin cardamom. Gustul unic al infuziei este întregit de cicoare, sulfină, maceșe – plante românești care îi conferă Ceaiului de Sărbătoare nu doar un plus de savoare, ci și un caracter unic.

Plantele din compoziția ceaiului alcătuiesc pe ambalajul acestuia, tricolorul României. Cicoarea, sulfina și maceșele se regăsesc și în colecția de magneți de frigider, cât și pe cănile care fac parte din cele peste 6000 de premii oferite în cadrul concursului Fares cu ocazia Centenarului Marii Uniri. În plus, poți câștiga una dintre cele 3 excursii pentru 2 persoane la Sarmizegetusa și Alba Iulia.

Dacă vrei să participi la concurs, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Fares, să încarci o poză cu Ceaiul de Sărbătoare și ești înscris automat în tragerile la sorți.

sursa foto front page: shutterstock/by iravgusti

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: