Setari Cookie-uri

100 de ani Panasonic! O moștenire de excepție pentru un viitor de neegalat

Prezentând noi produse și unități de business, Panasonic a lansat la Convenția Panasonic din Palma de Mallorca seria de evenimente care marchează aniversarea a 100 de ani de existență.

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de existenţă a companiei Panasonic, în cadrul evenimentului de prezentare a produselor Panasonic Convention 2018, organizat în Palma de Mallorca, Panasonic a invitat peste 2.000 de oaspeţi pentru a trece în revistă inovaţiile semnificative cu care compania a contribuit în ultimii 100 de ani la îmbunătățirea aspectelor sociale, oferind oamenilor şansa la o viaţă mai bună. În cadrul evenimentului, Laurent Abadie, CEO Panasonic Europe, a prezentat planurile de viitor ale companiei precum şi viziunea acesteia asupra contribuției la implementarea principiului O viaţă mai bună, o lume mai bună - sloganul companiei Panasonic.

100 de ani Panasonic

Noile produse şi soluţii lansate în cadrul acestui eveniment demonstrează în mod incontestabil amploarea şi forţa inovativă a companiei Panasonic. Elementele centrale al acestei game sunt reprezentate de prima serie de televizoare Panasonic cu LED, dotate cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+, segmentul de sisteme de sunete de înaltă calitate HiFi cu comandă vocală, precum şi completări importante ale gamei de obiective Lumix G. În plus, noile modele de aparate de tuns barba şi de epilatoare extind segmentele beauty, deja populare, în timp ce categoria aparatelor electrocasnice este îmbogăţită cu un cuptor cu microunde foarte suplu cu o capacitate sporită şi un prototip de maşină de făcut pâine cu crustă crocantă cu ajutorul cărora pot fi preparate pâini savuroase, ca la brutărie.

Citește și:

Pentru zona B2B, la Convenţia Panasonic din acest an, participanţii au avut ocazia să descopere o gamă vastă de produse inovatoare, de la soluții de business interconectat la soluții de îmbunătățire a aparatelor de aer condiționat. În plus, Panasonic lansează o unitate complet nouă de retail, cu soluţii tehnologice de ultimă generaţie pentru comercianții de top.

Laurent Abadie, CEO şi preşedinte al Panasonic Europe, declară: “Chiar de la înfiinţarea Panasonic am fost mereu receptivi la provocările societăţii şi am dezvoltat tehnologii care să ofere oamenilor şansa de a progresa atât în ceea ce privește modul în care trăiesc cât şi modul în care muncesc. Evaluăm posibilităţile şi ne imaginăm cum putem face lucrurile mai bine. De la soclul duplex de lămpi lansat în 1920, fabricat folosind metal reciclat, până la secţiunile filetate ale becurilor uzate reutilizate pentru a facilita producţia unor articole de înaltă precizie. Deşi reciclarea este astăzi răspândită, această responsabilitate faţă de societate şi determinarea de a îmbunătăţi vieţile oamenilor au fost elemente esenţiale care au contribuit la inovaţiile Panasonic din ultimii 100 de ani.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.