Noul Aspirin® Plus C Forte – acționează rapid împotriva simptomelor cauzate de răceală și gripă

Începând cu luna septembrie 2018, în farmacii este disponibil un nou tratament pentru simptomele răcelii și gripei din gama Aspirin®: Aspirin® Plus C Forte. Cu o concentrație de 800 mg acid acetilsalicilic și 480 mg vitamina C într-un singur comprimat efervescent, noul Aspirin® Plus C Forte ameliorează simptomele răcelii și gripei,cum ar fi durerea de gât, durerea de cap și febra.

Comunicat de presă

Datorită disponibilității substanțelor active sub forma unui comprimat efervescent, noul preparat acționează rapid, iar doza de vitamina C (acid ascorbic) contribuie la susținerea sistemului imunitar.

  • 800 mg Acid acetilsalicilic și 480 mg
  • Vitamina C pentru combaterea simptomelor răcelii și gripei
  • Vitamina C susține sistemul imunitar Acțiune rapidă datorată formei farmaceutice de tip comprimat efervescent

Aspirin® Plus C Forte este disponibil în ambalaj cu 10 comprimate efervescente şi este recomandat pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din cadrul răcelii şi gripei, dar și în tratamentul durerilor uşoare până la moderate, cum sunt durerile de cap, durerile de dinţi, durerile menstruale.

Vitamina C pentru susținerea sistemului imunitar

Aspirin® Plus C Forte conține vitamina C (acid ascorbic) și, astfel, ajută la susținerea sistemului imunitar care are nevoie de aceasta pentru a funcționa la nivel optim și a lupta contra patogenilor. De exemplu, acidul ascorbic stimulează formarea celulelor de apărare de tip T, parte a sistemului imunitar, și favorizează activitatea acestora. Mai mult, vitamina C contribuie la eliminarea radicalilor liberi care se formează pe durata unei reacții inflamatorii ce pot afecta celulele de apărare ale organismului. Astfel, efectul antioxidant al acidului ascorbic îmbunătățește funcția celulelor sistemului imunitar.

Retail jobs

Acțiune rapidă

Forma farmaceutică de tip comprimat efervescent a lui Aspirin® Plus C Forte asigură eliberarea rapidă a acidului acetilsalicilic, ceea ce înseamnă că ingredientul poate ameliora rapid simptomatologia specifică răcelii și gripei. Acest lucru este susținut și de faptul că substanța activă atinge concentrația plasmatică maximă în 10-20 minute.

Aspirin Plus C Forte

Doza unică recomandată pentru adulţi și copii (cu vârsta peste 12 ani): 1 comprimat efervescent. Doza unică poate fi repetată după 4-8 ore, dacă este necesar; Doza zilnică maximă: 3 comprimate efervescente. Nu trebuie administrat mai mult de 3 zile.

Nu se recomandă utilizarea acidului acetilsalicilic în cazul copiilor sub 12 ani, în sarcină și alăptare. Dacă acidul acetilsalicilic este administrat în cazul unor boli virale la copii, există riscul apariției sindromului Reye.

Acest medicament se eliberează fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Întreabă medicul/farmacistul de eventuale interacțiuni cu alte medicamente prescrise.

sursa foto front page: by yakobchuk viacheslav

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri