Elimină excesul de apă din organism și celulita cu ajutorul masajului cu bambus la 4 mâini

Elimină excesul de apă din organism și celulita cu ajutorul masajului cu bambus la 4 mâini
Kudika
15 Octombrie 2018

Excesul de apă din organism îți provoacă neplăceri. Glezne umflate, mâini pufoase, celulită… toate acestea sunt parte dintre neplăcerile pe care ți le aduce această condiție. Nu mai discutăm despre efortul supraomenesc la care sunt supuși rinichii, coloana vertebrală, inima, ca să te țină per total în standard normale.

Comunicat de presă

De cele mai multe ori, starea de rău general te trimite la medic care, sigur, poate gestiona medicamentos rezolvarea acestei situații. Vorbim, însă, de o metodă invazivă care, cu siguranță, va avea efectele ei adverse.

Masaj cu bambus la 4 maini

De departe cea mai lipsită de riscuri metodă de a scăpa de aceste neplăceri este masajul cu bambus. Acel tip de masaj foarte căutat în ultima vreme care se „ocupă” fix cu asta: masajul cu bambus elimină excesul de apă din organism. Încercându-l vei vedea că neplăcerile despre care am discutat mai sus vor dispărea încet, încet.

Dănuț Bujor, maseur certificat în cadrul Centrului Dănuț Bujor – Modelare cu bambus, merge mai departe cu această tehnică de masaj, updatând-o continuu. Acum se laudă cu „inventarea” tehnicii: MASAJUL CU BAMBUS LA 4 MÂINI! Potrivită atât bărbaților cât și femeilor, masajul cu bambus la 4 mâine care minuni pe trupurile doamnelor și domnilor. „Masajul la dublu ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp, într-un timp record, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima ședință. Este mult mai puternic și benefic, față de cel obișnuit anticelulitic. Am aplicat propria abordare, în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală! De atunci și până acum, am făcut peste 7000 de masaje. Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și îmi permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular”, explică Dănuț Bujor.

Masaj cu bambus la 4 maini

Folosit de vedete precum Cristina Spătar, Maria Constantin sau Vica Blochina, masajul cu bambus îndeplinește două dintre cele mai arzătoare dorințe ale persoanelor interesate de starea de sănătate: relaxare și eliminarea celulitei.

"Folosesc 6 tipuri de bețe de bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficiențele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar pacienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor. Facut la dublu, rezultatele sunt din prima sedinta", precizează Dănuț Bujor. Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până la luna a 6 - 7-a de gravidanță. Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumuleaza apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă”, conchide specialistul, maseur acreditat în cadrul Centrului de Masaj Dănuț Bujor – Masaj cu bambus.

Centru de masaj

Aceasta tehnica a fost "inventata" de Danut Bujor, cel care face minuni pe trupurile doamnelor si domnisoarelor, dar si a domnilor. Metoda unica, la patru mâini, presupune doi maseuri care fac masaj cu bambus, în același timp. Rolul este de modelare corporala, mult mai intens decat cel simplu. În primul rand, masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la...bărbați.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri