Setari Cookie-uri

Suntem ultimii din Europa la igiena orală!

Pentru cei care caută pasta perfectă, ce poate transforma rutina într-o experiență vie, colorată, aromată, precursor al fericirii chiar, și să fie și cea mai avansată ca formulă și cea mai eficientă ca rezutate, CURAPROX a lansat în România ultima colecție de paste de dinți BE YOU - șase paste, șase arome, șase culori, cu misiune și funcție bine programate.

  • doar 45% dintre români se spală pe dinți de două ori pe zi
  • 10% folosesc acest mijloc de profilaxie doar de câteva ori pe săptămână
  • românii consumă în medie 1,5 tuburi de pastă de dinți/an
  • înlocuiesc periuța o dată la un an și jumătate!
  • 90% dintre români nu au folosit niciodată o periuță interdentară
  • 45% spun ca utilizează ața dentară o dată pe săptămână.

CUM AR FI NORMAL

Să ne spălăm pe dinți de două ori pe zi timp de minimum trei minute, să schimbăm periuța o dată la maximum trei luni și să utilizăm periuțe interdentare sau ață dentară. Cât să fie de greu, de scump, de neplăcut? Soluția pentru a avea dinți sănătoși toată viața - periaj corect executat, cu o periuță adecvată (moale) și cu o pastă de dinți care asigură îngrijire orală completă.

Citește și:

PASTA PERFECTĂ

Pentru cei care caută pasta perfectă, ce poate transforma rutina într-o experiență vie, colorată, aromată, precursor al fericirii chiar, și să fie și cea mai avansată ca formulă și cea mai eficientă ca rezutate, avem vești bune: - CURAPROX a lansat în România ultima colecție de paste de dinți BE YOU - șase paste, șase arome, șase culori, cu misiune și funcție bine programate - să fie garantul sănătății orale și al celei mai bune dintre stările de spirit posibile, dimineața și seara. Pentru că niciuna nu are voie să fie precară! Viața e prea scurtă pentru ca să nu putem zâmbi mai des.

CURAPROX

Promisiunile BE YOU

- previne apariția cariilor

- previne apariția plăcii dentare

- previne depunerile de tartu

- menține sănătatea gingiilor

- asigură prospețimea de durată a respirației (prin perlele cu mentol cu eliberare în timp)

Citește și:

- are efect de albire enzimatică.

Poziția în topul modial al preferințelor cumpărătorilor arată că buna reputație e reală, bazată solid pe respectarea promisiunilor.

Despre CURAPROX

CURAPROX, brand elvețian premium de îngrijire orală, cu o istorie de 46 de ani, aflat în top 10 mondial (importator DENTA AMERICA 2000), deține formula cea mai eficientă pentru îngrijire orală completă: periuțele și pastele cele mai performante, dispozitive de curățare interdentară, ape de gură de uz curent și medical, post intervenții, aflate în topul celor mai apreciate în lume.

Toate produsele de îngrijire orală CURAPROX se găsesc în farmacii și pe site-ul DENT-A-AMERICA 2000. www.dent-a-america2000.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.