Setari Cookie-uri

Dragostea de sine, prima lecție de la Kudika Body&Spirit Camp

Tabăra de lifestyle sănătos va fi primul tău pas către cea mai bună versiune a ta!

Am început numărătoarea inversă pentru Kudika Body&Spirit Camp, evenimentul de trei zile conceput pentru cei trei mari piloni ai stării de bine: minte, spirit și trup. Tabăra va avea loc între 11 si 13 ianuarie 2019 la Atasagon Detox&Wellbeing, situat la poalele muntelui Tâmpa iar peste noapte ne vom retrage la hotelul Ramada din Brașov. Vă invităm alături de noi în această călătorie care va reprezenta primul pas către o viață mai bună și către cea mai bună versiune a ta, o versiune care are grijă în egală măsură de trupul și de spiritul său.

Ce vei învăța (despre tine) la tabăra Kudika?

Primul lucru, și poate cel mai important dintre toate, pe care îl vei învăța la tabără este să te iubești mai mult pe tine. Cele trei zile dedicate exclusiv ție sunt ocazia potrivită pentru a te (re)conecta la tine însăți. Body&Spirit Camp este mediul potrivit în care vei putea să îți descoperi nevoile emoționale și trupești, să înveți să ți le asumi și să răspunzi acestora fără sentimente de vinovăție. Dragostea de sine nu este o iubire egoistă, ci este sursa tuturor celorlalte feluri de dragoste pe care le poți oferi.

Citește și:

Nu poți turna apă dintr-un vas gol după cum la fel de bine nu poți revărsa iubire pură și adevărată asupra celorlalți atâta vreme cât nu o faci față de tine. Doar iubindu-te pe tine vei reuși să îți respecți deciziile pe care le iei legate de un stil de viață sănătos. Iubirea nu înseamnă suferință și nici egoism. Din contră, este o stare de bucurie, de grație, în care ești conectată cu Universul și pe care o reverși asupra celorlalți”, spune Andreea (A.G) Billig, unul dintre cei doi speakeri care vor fi alături de tine în cadrul evenimentului. Atunci când devii iubire, în primul rând față de propria persoană, toate celelalte feluri de iubire sunt simple derivate ale acesteia.

Participă la Kudika Body&Spirit Camp

Dragostea de sine se reflectă nu doar asupra spiritului, ci și asupra trupului, cea mai frumoasă casă pe care o vei avea vreodată. Întocmai ca locuința ta, acesta are nevoie de grijă, de curățenie și de lumină. Toate acestea provin, înainte de toate, din alimentația pe care i-o oferi. Trebuie să recunoști faptul că, de multe ori, din cauza programului încărcat sau din cauza faptului că te concentrezi mai mult pe nevoile celor din jurul tău decât pe ale tale, oferi corpului tău hrană necorespunzătoare.

Citește și:

Oana Trifu Bulzan, nutriționistul care va fi alături de tine în tabără, te va învăța să îți hrănești corpul cu dragoste și cu mâncarea potrivită, în ciuda programului încărcat. Fiecare grupă alimentară este o piesă din puzzle-ul unui stil de viață sănătos iar Oana îți va arăta cum să întregești acest puzzle corect și mai rapid decât crezi.

Înscrie-te la Kudika Body&Spirit Camp iar până pe 30 noiembrie poți beneficia de reducerea Early Bird! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere și să introduci codul de reducere Kudika25.

Ne vedem în tabără!

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.