Setari Cookie-uri

Terapeut Dănuț Bujor: „Masajul cu pietre vulcanice te scapă de durerile musculare!”

Masajul cu pietre vulcanice este terapia perfecta împotriva durerilor musculare. Terapeutul Dănuț Bujor, specialist în masajul cu bambus, susține această teorie, iar studiile vin să o completeze.

Comunicat de presă

„Prin masajul cu pietre vulcanice se urmărește îmbunătățirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulația sangvină și limfatică. Atunci când circulația sangvină crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor aceasta generând echilibrul întregului organism”, explică Dănuț Bujor.

masaj cu pietre vulcanice

Prin încălzirea rocilor vulcanice la aproximativ 40 - 50 grade celsius, ele înmagazinează o cantitate mare de energie benefică, ce se transmite în timpul masajului întregului corp la nivel de celulă prin meridianele energetice. Astfel sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și reface echilibrul întregii ființe.

Citește și:

Ca și tehnică de lucru, terapeutul explică: „În masajul terapeutic se urmărește aplicarea pietrelor calde în zona opusă celei afectate, prin asta se atrage fluxul sangvin din zona afectată reducând tensiunea musculară din acea zonă”.

Și, pentru că înainte de toate, beneficiile oricărei terapii sunt de urmărit, hai să vedem care sunt beneficiile imediate ale masajului cu pietre vulcanice.

- detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii;

- masajul cu pietre vulcanice îmbunătățește activitatea sistemului limfatic și sangvin "prin acest proces se ajunge la creșterea imunității";

- îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;

- diminuarea spasmelor musculare;

- reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cornice.

Citește și:

Așadar, iată că una dintre suferințele omului modern – durerile musculare, durerile articulare – pot fi simplu combătute și elimitate cu ajutorul masajului cu pietre vulcanice.

sursa foto: shutterstock/by samo trebizan

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.