Setari Cookie-uri

Fii creatorul propriului tău Univers, locuit de dragoste, conștientizare, grijă

La începutul lui 2019, îți lansăm provocarea întâlnirii cu tine însăți, acea TU care poate orice își propune. Acea TU care iubește și se iubește fără teamă și fără vinovăție. Acea TU conștientă de propria ei valoare.

Înainte de a parcurge articolul de mai jos, răspunde-ți sincer la următoarele întrebări:

  • Cine este cea mai importantă persoană din viața ta?
  • Cât timp ești dispusă să îi acorzi acestei persoane?
  • Care sunt motivele pentru care TU meriți să fii iubită?
  • Cine îți modelează realitatea?
  • Ce vezi atunci când te privești în oglindă?

Dacă o persoană dragă te-ar ruga să îi acorzi trei zile din viața ta pentru că are nevoie de ajutorul tău, cu siguranță nu ai sta pe gânduri și i-ai oferi tot sprijinul de care are nevoie. Dar dacă târgul ar fi altul și cineva ți-ar propune să îți oferi ție 3 zile din viața ta, doar pentru tine?

Recunoaște că ai sta pe gânduri și ți-ai consulta agenda apoi ai înșira toate motivele pentru care alți oameni au prioritate în viața ta. Din toate cele 365 de zile ale unui an, cu siguranță meriți să îți dedici în exclusivitate măcar 3 dintre acestea.

Citește și:

La începutul lui 2019, îți lansăm provocarea întâlnirii cu tine însăți, acea TU care poate orice își propune. Acea TU care iubește și se iubește fără teamă și fără vinovăție. Acea TU conștientă de propria ei valoare. Această variantă a ta există în sufletul tău însa nu o lași întotdeauna să iasă la suprafață pentru că o subestimezi și pentru că toți ceilalți din viața ta au trecere înaintea acestei versiuni. Dacă îți dai acest răgaz, vei descoperi în tine sursa propriei tale fericiri și puterea de a modela universul după dorințele și gândurile tale. Oamenii din jurul tău sunt importanți, desigur, însă toate cele pe care le trăiești și le simți raportate la ei pleacă din sufletul tău iar tu ești singura responsabilă pentru el. Atunci când îl înveți să se iubească, toate celelalte feluri de iubire vor veni de la sine.

Citește și:

Foto Inara Prusakova/ Shutterstock

Primul pas către îmbrăcarea sufletului în iubire este, de fapt, grija pentru singura locuință permanentă pe care o ai: corpul tău. Aici locuiește sufletul tău, aici trăiești tu, aici te bucuri cu toate simțurile.

Pasul al doilea este conștientizarea faptului că TU îți modelezi universul prin gânduri, dorințe și acțiuni. Se spune că ce ți-e scris, în frunte ți-e pus. Ca nu poți scăpa de destin. Nu uita, totuși, că dincolo de determinism stau cei care au ales să își facă soarta cu propriile mâini. Dacă ai ajuns până aici, te numeri printre acei oameni care vor să își făurească propriul destin. Acolo unde alții văd o piedică, tu vezi sau vrei să vezi o provocare. Acolo unde alții ridică neputincioși din umeri, tu îți sufleci mânecile metaforice și nu renunți.

Citește și:

Viața pe care o trăiești este creația ta chiar și atunci când dai vina pe alți oameni sau pe circumstanțe pentru ceea ce se întâmplă. Nu ești o victimă a sorții și nici o păpușă în mâinile cuiva - decât dacă alegi asta.

Cel de-al treilea pas, poate cel mai mare dintre ele, este cel către iubirea față de propria persoană. Dragostea pentru tine, așa cum ești, cu bune și cu rele, nu este nici egoism, nu este nici narcisism. De fapt, drumul către toate celelalte forme de iubire începe de aici iar atunci când te întorci către tine, către propria persoana cu acceptare și cu blândețe, te întorci de fapt către Univers.

Poți face acești trei pași simpli povestiți în cuvinte mari în doar 3 zile, între 11 și 13 ianuarie 2019, în cadrul Kudika Body&Mind Camp, alături de Andreea Billig, speaker motivațional și autoare de bestsellers. Atelierele de spiritualitate și dezvoltare conduse de ea pot fi linia ta de start către o nouă viață.

Citește și:

Afla cum te poți înscrie la Kudika Body&Mind Camp.

foto prima pagina patronestaff/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.