Setari Cookie-uri

Cum îți poate salva un implant dentar zâmbetul?

Știm cu toții că zâmbetul este cartea de vizită a oricărei persoane. Tocmai de aceea este foarte important să ai grijă de el, prin intermediul îngrijirii orale.

zambet

Dacă esti femeie, știi că nimic nu este mai seducător decăt un ruj roșu și un zâmbet stralucitor. Ca și barbat, știi că un zâmbet impecabil te face irezistibil.

Ce te faci atunci când te confrunți cu lipsa unui dinte? Nu vei mai fi mulțumit de zâmbetul tău, vei fi stanjenit și vei râde cu mâna la gură.

Însă stomatologia moderna ne ofera tratamentul cu implant dentar. Este estetic, funcțional și îți va reda încrederea în tine.

Ce este un implant dentar?

Pe scurt, implantul dentar este un dispozitiv din titan ce ține locul rădăcinii unui dinte. Acesta este biocompatibil cu organismul tău, astfel că nu există riscul apariției alergiilor. El se inserează în osul dento-alveolar, oferind o stabilitate excelentă. După perioada de osteointegrare, i se atașeaza un bont, ce va face legatura între șurubul din titan și coroana dentară.

Citește și:

Îngrijit corespunzător, implantul dentar poate dura întreaga viață. Este foarte important să respecți sfaturile medicului specialist și regulile de igienă orală. Momentul ideal pentru inserarea unui implant dentar este la 8 săptămâni de la extracție.

Îți îmbunătățești calitatea vieții

Cu ajutorul implantului dentar te vei bucura de alimentele tale preferate, de momentele cele mai fericite, dar și de încrederea în tine pe care poate o credeai pierdută.

Zâmbești din nou cu plăcere, fără să te simți stânjenit și fără rețineri. Nu uita că zâmbetul unește oamenii. Comunicarea va fi din nou o plăcere, vei socializa, vei cunoaște oameni noi și te vei bucura de timpul petrecut cu familia și prietenii.

Mâncatul nu va mai fi o problemă. Dacă erai preocupat de ce alimente să consumi, îngrijorat că nu vei mai putea mânca produsele tale preferate, tratamentul cu implant dentar îți va îndepărta aceste temeri. Stabilitatea și funcționalitatea sunt două dintre cele mai importante avantaje ale sale.

Citește și:

Cât costă un implant dentar?

Calitatea costă și este bine să învestești în sănătatea dinților tăi. Ne-am gândit să îți punem la dispoziție câteva informații legate de costul unui implant dentar.

Ca pentru majoritatea produselor, prețul diferă în funcție de producător, dar și în funcție de seviciile oferite de clinica ce îți pune la dispoziție acest tratament.

Trebuie să știi că medicul specialist te va înștiința încă de la început despre costuri. El va realiza un plan de tratament în care vor fi trecute toate etapele de tratament, si costurile aferente.

Dacă îți dorești un implant dentar de calitate, de care sa te bucuri pentru o perioada lunga de timp, trebuie să știi că suma totala poate ajuge in jur de 4000 lei. Bineînțeles ca aceasta nu este o suma exacta, prețul depinde foarte mult de intervențiile complementare, de gravitatea situației și de particularitățile pacientului. Așadar, costul final poate fi mai mic sau mai mare in functie de situatia fiecarui pacient.

Citește și:

Efort financiar redus

Multe dintre clinicile stomatologice oferă variante de sprijin pentru achitarea costurilor finale. Astfel că, plata în rate, cu ajutorul cardurilor de cumpărături, reprezintă o soluție la care mulți pacienți apelează.

Vei achita o rata lunara, pentru a te scuti de achitarea sumei integrale de la inceput si pentru a putea incepe imediat tratamentele. Întreabă medicul dentist dacă poți beneficia de plata în rate.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.