Setari Cookie-uri

Patru acțiuni zilnice pentru un corp și minte sănătoase

Sănătatea, vitalitatea și fericirea sunt rezulatele unui anuit stil de viață care include patru elemente esențiale. Tinând cont de acestea, îți poți crea un stil de viață personalizat, aliniat cu acestea. Iată ce poți face penru asta. 

Sănătatea, vitalitatea și fericirea sunt rezulatele unui anuit stil de viață care include patru elemente esențiale. Tinând cont de acestea, îți poți crea un stil de viață personalizat, aliniat cu acestea. Iată ce poți face penru asta.

1. Mișcă energia

Știința a dovedit că tot ce există în Univers, inclusiv corpul tău, este, de fapt, energi. Iar această energia are nevoie să se miște. Aunci când energia devine sedentară, ea devine stagnantă ceea ce duce la apariția blocajelor. Primul pas pe care îl poți face pentru a-ți pune energia în mișcare este să îți miști coprul. Fă sport, aleargă, plimbă-te, dansează. Al doilea pas este să fii atentă la gândurile și credințele tale. Atunci când acestea se înveches și nu își mai folosesc, împiedicându-te să evoluezi, energia stagnează. Permite-ți să te transformi și să evoluezi cu fiecare experiență pe care o trăiești. Rezultatele se vor face simțite și la nivelul corpului tău fizic.

Citește și:

2. Hrănește-ți corpul

Corpul tău este hrănit nu atunci când mesteci ceva ci doar atunci când îi dai ceea ce are nevoie. Asta înseamnă alimente sănătoase și nutritive, îndeajuns de multă apă, somn odihnitor și aer curat. Asigură-te că îți oferi din toate în fiecare zi. Mănâncă sănătos, bea multă apă, oferă-ți somn de calitate și respiră adânc.

3. Reîmprospătează-ți mintea

Avem vieți pline și agitate prin urmare este normal ca mințile noastre să se aglomereze cu tot felul de gânduri, idei și informații deloc inutile. Acest bagajrămâne stocat undeva în mintea ta, blocându-ți gândirea și capacitatea creatoare. Soluția la această situație nu este deloc dificilă și necesită puțin timp. E suficient să te asiguri că meditezi zilnic timp de cel puțin 5 minute pentru a-ți reîmprospăta mintea într-un mod semnificativ.

Citește și:

4. Conectează-te cu sine

Așa cum trupul nostru are nevoie de hrană și apă pentru a supraviețui, așa inima noastră are nevoie de conexiunea cu alți oameni și, înainte de toate, cu sufletul nostru pentru a fi fericită. Așadar asigură-te că te conectezi zilnic cu cei dragi. De asemenea, stai de vorbă cu tine zilnic. Asiguraă-te că ști exact ce simți, ce dorești, ce anume contează cu adevărat pentru tine.

Featured foto by stockfour via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.