Setari Cookie-uri

Advertorial Ce faci ca sa nu-ti mai stea durerea-n gat

Proposept spray oral iti calmeaza durerile si iritatiile din gat, iti protejeaza si hidrateaza mucoasa orofaringiana.

Dupa cateva luni bune in care raceala doar te-a incercat, acum s-a lipit cu adevarat de tine. Nasul ti-e infundat, tusea abia daca te lasa sa lucrezi si sa dormi si, ca “meniul” sa fie complet, te-ai trezit si cu o durere suparatoare in gat. Asa ca, inainte de a porni la drum spre birou, te asiguri ca ai luat cu tine si kit-ul pentru cei raciti.

Pentru durerea in gat chinuitoare completeaza kit-ul cu Proposept spray oral, care combina eficient extractul standardizat de nalba si tinctura de propolis, fiind recomandat in tratamentul iritatiilor si inflamatiilor in gat asociate cu senzatia de durere, arsura si sensibilitate la inghitire.

Proposept spray oral iti calmeaza durerile si iritatiile din gat, iti protejeaza si hidrateaza mucoasa orofaringiana, reducand astfel utilizarea de decongestionante, analgezice si antiinflamatoare de sinteza.

Daca preferi comprimatele de supt, atunci alege Proposept med, care are in compozitie extracte natural standardizate de nalba, lichen islandez, propolis, vitamina C si uleiuri esentiale de menta si eucalipt. Proposept med iti calmeaza durerea, senzatia de arsura si de sensibilitate la inghitire, avand efect intens datorat concentratiei crescute de principii active.

durere in gat

Si nu uita ca mai ales in aceasta perioada este bine sa urmezi cateva sfaturi:

  • Sa te feresti de fumul de tigara (sau sa fumezi mai putin) si de bauturile reci.
  • Sa respiri pe nas pentru ca acesta este un filtru bun pentru bacterii sau factori iritanți.
  • Sa bei apa sau ceai pentru a calma senzatia de gat uscat.

Poti afla mai multe informatii si solutii pentru raceala pe www.stopraceala.ro si pe pagina de Facebook Laboratoarele Fiterman.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.