Setari Cookie-uri

Îmbunătăţeşte-ţi potențialul natural!

Corpul uman este un ecosistem care încearcă încontinuu să îşi mențină echilibrul, pentru a funcționa la un nivel optim. În acest context, o alimentație adecvată este esențială, iar o dietă echilibrată și variată este fundamentală pentru a ne menţine starea de bine mentală, fizică, dar și sănătatea generală.

comunicat de presa

NUTRILITETM lansează noul NUTRILITETM DOUBLEXTM, un supliment alimentar de cea mai bună calitate

Corpul uman este un ecosistem care încearcă încontinuu să îşi mențină echilibrul, pentru a funcționa la un nivel optim. În acest context, o alimentație adecvată este esențială, iar o dietă echilibrată și variată este fundamentală pentru a ne menţine starea de bine mentală, fizică, dar și sănătatea generală.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, este recomandat să consumăm minimum 5 porţii de fructe şi legume pe zi. Totodată, este important să integrăm în dieta noastră alimente din toate cele 5 grupe de culori - verde, alb, galben, roșu și violet - fiecare grupă cromatică furnizând nutrienți specifici și valoroși. Plantele conţin nu numai vitamine şi minerale, dar şi compuşi secundari cunoscuţi ca fitonutrienţi, care le conferă culoarea tipică și sunt benefici pentru sănătate.

Citește și:

Cu toate acestea, la nivel global, 3 din 4 adulți nu consumă cantitatea recomandată de către Organizația Mondială a Sănătății, de 5 porții de fructe și legume pe zi. În perioadele stresante (de exemplu, la schimbările dintre anotimpuri sau în momentele solicitante) poate fi dificil să extragem toţi nutrienţii de care avem nevoie doar din alimentaţie, pentru ca mintea şi corpul nostru să funcționeze optim. De aceea este important să acoperim posibilele carenţe nutritionale şi să alegem soluția potrivită, pentru a susţine sănătatea şi starea de bine generală a organismului. Pentru a ne îmbunătăți potențialul natural şi a ne simți în cea mai bună formă în fiecare zi, NUTRILITETM, cel mai bine vândut brand de vitamine şi suplimente alimentare din întreaga lume, distribuit exclusiv de Amway, lansează suplimentul alimentar NUTRILITETM DOUBLE XTM cu formulă îmbunătăţită.

Citește și:

DOUBLE X contribuie la acoperirea potenţialelor carenţe din dieta noastră zilnică şi la menţinerea sănătăţii, având 12 vitamine şi 10 minerale esenţiale, precum şi fitonutrienţi din toate cele cinci grupe de culori.

Formula îmbunătăţită a NUTRILITETM DOUBLE XTM conţine PhytoBlendTM, un complex derivat din 22 de fructe, legume şi plante care nu sunt întotdeauna uşor de integrat în dieta noastră zilnică.

În acest fel, NUTRILITETM DOUBLE XTM oferă un spectru larg de fitonutrienţi, pentru ca organismul nostru să primească nutrienţi din toate cele 5 grupe de culori, asigurând o dietă zilnică variată. Fitonutrienţii sporesc beneficiile suplimentului alimentar, datorită extractului dens, concentrat în tablete mici, uşor de înghiţit.

Citește și:

Încă din 1934, NUTRILITETM DOUBLE XTM a combinat cele mai bune ingrediente naturale cu descoperirile ştiinţifice de ultimă oră pentru ca oamenii să beneficize de un supliment premium, care sprijină sistemul nervos, sistemul imunitar și contribuie la starea de bine a generală a organismului. Nu conţine îndulcitori artificiali, coloranți, arome sau conservanţi.

Pentru beneficii optime şi o absorbție cât mai bună a tuturor nutrienților, se recomandă utilizarea a 3 comprimate de două ori pe zi, astfel: 3 comprimate în timpul mesei de dimineaţă, pentru un aport de energie pe tot parcursul zilei şi 3 comprimate la cină, pentru a restabili echilibrul natural al organismului.

PREŢ RECOMANDAT:

-Cutie cu 186 comprimate, cantitate pentru 31 de zile: 338,79 lei

-Rezervă 372 comprimate (fără cutie), cantitate pentru 62 de zile: 621,32 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.