Setari Cookie-uri

Cinci bucurii pe care le poți face gratis

Multe dintre cele mai de preț daruri pe care le poți revărsa asupra celor din jur nu te costă nimic. Iată câteva dintre acestea. Pe care dintre ele o alegi pentru astăzi?

Nu este nevoie să dispui de mulți bani pentru a le face celorlalți viața mai frumoasă. De altfel, multe dintre cele mai de preț daruri pe care le poți revărsa asupra celor din jur nu te costă nimic. Iată câteva dintre acestea. Pe care dintre ele o alegi pentru astăzi?

1. Un simplu compliment

Orice om se bucură atunci când i se face un compliment, mai ales dacă este vine din inimă. Și cel mai bun lucru este că nu te costă nimic să îl faci și că în fiecare persoană există ceva bun, ceva care merită aprcierea și recunoașterea ta. Așa că depinde de tine să observi asta și să îi bucuri pe cei din jurul tău făcându-le un compliment real și dezinteresat.

2. Un zâmbet sincer

Ai observat că majoritatea oamenilor cu care te întâlnești pe stradă sau în transportul în comun sunt încruntați sau au o privire pierdută ca și cum nu ar fi nimeni acasă? Ei bine, tu poți face diferența. Tu le poți reaminti că pot să zâmbească, înseninându-le astfel ziua. Zâmbetul este gratuit așa că dăruiește-l cu mărinimie.

Citește și:

3. O îmbrățișare caldă

Nu mai este un secret faptul că îmbrățișarea are putere vindecătoare. Atunci când îmbrățișezi pe cineva cu intenția de a-i dărui iubire, sufletul tău se conectează cu sufletul celeilalte persoane iar ființele voastre se încarcă cu energie. Așadar, atunci când te întâlnești cu prietenele tale și cu membrii familiei, îmbrățișează-i cu iubire, pe deplin prezentă, în loc de un simplu pupic rapid pe obraz. Iți vei face și ție un bine, nu doar lor.

Citește și:

4. Dă o mână de ajutor

Nu există persoană care să nu aibă nevoie de ajutor, fie el cât de mic. Nu trebuie să îți dedici viața acestei nevoi însă uneori a ajuta pe cineva chiar și cu un lucru minor îi poate face ziua mult mai fericită.

5. Bunătatea inimii tale

Indiferent de ce crezi despre tine sau de ce spune lumea, ai o inimă bună. Cu toții avem chiar dacă nu știm întotdeauna cum să o arătăm. Cu toate acestea, este foarte ușor. Este suficient să faci ceva bun și frumos pentru cineva cu compasiune și intenția de a le face viața mai frumoasă.

Featured foto by Laura Crazy via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.