Setari Cookie-uri

Pentru marile și micile aventuri ale fiecărei zile, XS™ lansează RHODIOLA PLUS

Destinat persoanelor active, în căutare de aventuri.  Pentru a beneficia pe deplin de beneficiile Rhodiola Plus, se recomandă 1-2 comprimate pe zi, fără a depăși cantitatea de 2 comprimate pe zi.

comunicat de presa

Creat special pentru oamenii activi și care iubesc aventura, Amway lansează noul supliment alimentar RHODIOLA PLUS, ce conține 4 concentrate din plante provenite din surse naturale și vitamina C. Fie că ai o rutină zilnică încarcată și aglomerată sau că escaladezi cele mai înalte vârfuri, pentru micile și marile aventuri ale fiecarei zilei, există acum un aliat pe care poți conta în fiecare moment.

  • Rhodiola crește în sălbăticiile Siberiei arctice. Acolo, fermierii o cultivă prin metode sustenabile pentru a iti oferi un produs aprobat de Nutrilite.
  • Conține 4 concentrate din plante: rădăcină de rhodiola rosea, frunze de ceai verde, frunze de spanac și cireșe acerola. Cireșele acerola, o sursă bogată în vitamina C, provin de la ferma Nutrilite™ Fazenda Nutriorganica din Brazilia, în timp ce frunzele de spanac sunt cultivate și recoltate în cel mai potrivit moment la ferma Nutrilite™ Rancho El Petacal din Mexic.
  • Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la menținerea sănătății psihice.
  • Extractul de ceai verde oferă 75 mg de cafeină naturală în fiecare doză.

Mod de utilizare

Citește și:

Destinat persoanelor active, în căutare de aventuri. Pentru a beneficia pe deplin de beneficiile Rhodiola Plus, se recomandă 1-2 comprimate pe zi, fără a depăși cantitatea de 2 comprimate pe zi.

Atunci când folosiți acest produs pentru a face față provocărilor zilnice, el poate fi administrat oricând. Totuși, persoanelor cu sensibilitate la cafeină le sugerăm să îl administreze dimineața sau după-amiaza devreme. Atunci când adăugați XS™ Rhodiola Plus la regimul de forță sau la activități sportive, administrați cu 15-60 de minute înainte, pentru un aport de cafeină de proveniență naturală.

Produsul este disponibil în România începând cu luna martie, la prețul recomandat de 141,96 RON.

Produsele premium Amway se comercializeaza exclusiv prin intermediul partenerilor noștri de business. Dacă îți dorești să achizitionezi produsele sau să dezvolți afacerea Amway si nu cunoști pe cineva care este deja partener cu noi, te invităm să accesezi www.amway.ro sau să ne vizitezi în Amway Business Center (Calea Victoriei, Nr. 145), pentru a-ți facilita legătura cu un partener Amway, în funcție de nevoile și dorința ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.