Setari Cookie-uri

Colosal de mic, dar puternic: Actimel, aliatul zilnic pentru susținerea sistemului imunitar 

Deși atât de mică, o singură sticluță de iaurt este puternică și te ajută să faci față provocărilor zilei.

comunicat de presa

De multe ori, avem tendința să subestimăm puterea lucrurilor mici, însă ele ascund adesea surprize mari. Prezent de peste 14 ani pe piața din țara noastră, Actimel este partenerul zilnic al celor care îmbrățișează orice provocare și vor să-și depășească propriul potențial. În același timp, Actimel este un adevărat aliat al sistemului imunitar. El conține vitaminele B6 și D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

La începutul anului, Actimel și-a înnoit identitatea vizuală, orientându-se spre un design minimalist, de la logo până la ambalaj. Totodată, noua campanie de comunicare a brandului pune în prim-plan sticluța de Actimel și evidențiază promisiunea făcută consumatorilor: deși atât de mică, o singură sticluță de iaurt este puternică și te ajută să faci față provocărilor zilei.

Citește și:

Iaurtul este o sursă de vitamine, B6 și D, și conține 20 de miliarde de fermenți L.casei Danone. De aceea, sticluța de 100ml Actimel este doza perfectă pentru a începe ziua în forță. În plus, poate fi parte a unei diete echilibrate și a unui stil de viață activ.

Produsul este disponibil în următoarele sortimente: Actimel natur, Actimel multifruct, Actimel rodie, afine și maca, Actimel măceșe, merișoare și coacăze roșii, Actimel cătină, coacăze negre și acai, Actimel căpșuni, Actimel fără zahăr adăugat, Actimel fructe de pădure, Actimel mango, goji și curcuma.

Pentru mai multe detalii puteți accesa website-ul www.actimel.ro sau pe pagina de Facebook Actimel.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.