Setari Cookie-uri

Trei trucuri pentru a profita din plin de acest sezon

Te întrebi când a trecut aproape o jumătate din 2019?

Te întrebi când a trecut aproape o jumătate din 2019? Îți spun sincer, și eu. Mai important este însă cum a trecut? Cu bucurie sau împlinire? Sau poate că nu chiar așa. Poate că primele luni ale anului se confundă una cu cealalta într-un conglomerat fără formă în care îți este greu să îți amintești ce și când anume s-a întâmplat. Lucrurile nu trebuie să rămână așa. Iată trei trucuri pentru a profita din plin de ultimele zile ale primăverii anului 2019.

1. Bucură-te de fructele de sezon, căpșunele și cireșele.

Căpșunele sunt o sursă importantă de magneziu, potasiu, combat gingivita și constipația, asta pentru a menționa doar câteva dintre beneficiile pe care aceste fructe atât de gustoase la au asupra sănătății. Mie îmi place la nebunie să combin căpșunele cu banane, mango și semințe de chia într-un smoothie delicios și hrănitor care alungă senzația de foame..

Citește și:

Cireșele reprezintă o sursă excelentă de fibre. Sunt energizante și ajută digestia. De asemenea, susțin și stimulează imunitatea naturală a organismului uman. Unde mai pui că sunt și foarte gustoase. Nu uita să îți pui cireșe la urechi.

2. Ai grijă de corpul tău. Mai este ultima lună înainte de sosirea verii, atunci când vei merge în vacanță și vei petrece mai mult timp în aer liber sau la piscină. Chiar dacă două săptămâni nu pare mult, profită de restul lunii mai pentru a avea mai multă grijă de tine și a-ți pregăti corpul pentru vară. Fă mișcare, mergi la sală și la masaj folosește gomaje și exfoliante. Fiecare gest pe care îl faci spre binele tău, oricât de mic ar fi acesta, contează căre rezultatul final. Iar vei sfârși prin a-ți mulțumi și a fi mândră te tine ceea ce te va face să pari și mai interesantă și strălucitoare,

Citește și:

3. Hrănește-te cu energia primăverii. Energia primăverii este una entuziastă, plină de vitalitate și energie. Este la fel de puternică precum atuncicând te îmbarci într-o călătorie nouă sau te îndrăgostești. Simte această energie minunată și folosește-o pentru a-ți atinge obiectivele și scopurile, indiferent de de natura acestora. Vei vedea că acest mic truc va da rezultate așa cum nic măcar nu te așteptai.

Featured foto by Tama2u via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.