Setari Cookie-uri

Când cineva îți apasă butoanele, mulțumește-i! Ai ocazia să devii liberă

Oglinda funcționează în orice altă situație - minciună, așteptări, încredere în sine, disponibilitate emoțională și lista poate continua. 

Când cineva îți apasă butoanele și stârnește în tine emoții puternice, fii recunoscătoare. Acea persoană este cel mai bun profesor al tău și merită aprecierea ta.

Este ușor să fim bune și drăguțe atunci când suntem tratate frumos. Este ușor să simțim apreciere pentru oamenii de treabă sau să îi iubim pe cei care sunt buni cu noi. Nu mai este atât de ușor cu cei care ne provoacă, care ne pun în situații în care ne simțim rănite, atacate, tratate necorespunzător.

Acești oameni sunt însă la fel de prețioși precum cei care ne aduc laude și ne spun cât de minunate suntem. Prin ei descoperim aspecte ascunse adânc în noi care au nevoie de vindecare.

Un bărbat care este zgârcit cu tine poate reflecta faptul că tu ești zgârcită cu tine însăți sau ai tendința de a-ți chibzui banii poate un pic mai mult decât ar fi cazul. Oglinda funcționează în orice altă situație - minciună, așteptări, încredere în sine, disponibilitate emoțională și lista poate continua.

Citește și:

Dacă fugim de aceste persoane cu lecția neînvățată mai devreme sau mai târziu vom retrăi același scenariu într-o altă situație. Asta până când vom identifica rana sau credința care au nevoie de vindecare.

Iar pe măsură ce vindeci și eliberezi, butoanele tale se împuținează. Cei care le apăsau, fie își schimbă atitudinea, fie dispar din viața ta și, odată cu ei, întregul bagaj de emoții covârșitoare.

Unii oameni cred că este imposibil în punctul în care nimeni nu îți mai apasă butoanele, mai ales dacă interacționezi cu mulți oameni. Eu cred că este posibil. Și asta pentru că nu are de-a face cu cei din jur ci cu tine și cu cât de mult îți dorești să te eliberezi de micile drame și de puterea pe care ceilalți o au asupra ta doar pentru că tu le permiți.

Citește și:

Acese butoane pe care unii apasă cu îndârjire sau cu bucurie sunt cheile tale către o viață de bucurie și satisfacție, în care totul curge cu ușurință. Depinde doar de tine ca data viitoare când cineva le atinge să conștientizezi mesajul în loc să reacționezi și să lași lucrurile să scape de sub control .

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.