Setari Cookie-uri

Test IT: Expertul nostru în wellness a testat cel mai bun tratament actual anti-celulită

An de an, înainte de începerea sezonului estival, îmi programez o sesiune de tratamente corporale. Anul acesta am ales Velashape III. 

Inițial, când am primit această îndatorire strașnică, credeam că voi testa tratamentul x și tratamentul y până când, într-o zi, voi fi descoperit Sfântul Graal al remodelării. Odată cu el, voi fi scăpat de celulită și de orice altceva mai poftește să apară între timp, și aceste cautări si testări sezoniere vor deveni istorie.

Mi-a luat mai mult decât aș vrea să recunosc ca să înțeleg: Nu există soluții definitive. Există cele mai bune soluții ale momentului și există o tehnologie care avansează de la an la an tot mai mult pentru rezultate cât mai eficiente.

Celulita nu apare o dată, la un moment dat în timp, într-o anume situație și apoi scapi de ea ca de o bubă. Corpul nostru este într-o permanentă transformare, iar procesele chimice din interior, inclusiv cele care țin de formarea celulitei, se desfășoară permanent. Din acest motiv, un singur tratament la un anumit moment în timp nu va da niciodată roade pe termen lung sau, pe același principiu, o dietă care nu este însoțită de o schimbare de stil de viață nu va avea rezultate pentru totdeauna. “Dependența” de diete, de tratamente sau de sport stă chiar în faptul că suntem organisme vii, cu nevoi permanente. Să ai impresia că faci un tratament și apoi “ești gata”, e egal cu a crede că mănânci o dată bine și nu-ti mai e foame tot restul vieții!

Citește și:

Vestea bună este că tratamentele devin din ce în ce mai bune și mai eficiente: de la an la an observ că sunt necesare tot mai puține ședințe pentru rezultate vizibile aproape imediat care țin și câteva luni după administrare. Astfel, după ce am studiat cele mai noi tehnologii și opțiuni, am ales Velashape III.

De ce VelaShape III?

Pentru că are la bază o tehnologie unică, patentată, denumită eLOS. Această tehnologie nu se mai regăsește la nici un aparat din lume în afară de cele produse de Syneron ® și îmbină cu succes cele mai importante și performante 4 tehnologii care remodelează:

  1. Radiofrecvență bi-polar fracționată pentru încălzirea în profunzime a țesutului
  2. Infraroșu pentru încălzirea la suprafață și stimularea producției de colagen
  3. Role mecanice spiralate pentru drenajul limfatic și eliminarea toxinelor
  4. Vacuum pulsat pentru stimularea circulației sangvine și a metabolismului

Pentru că toate cele 4 tehnologii acționează simultan asupra zonei tratate, nu numai că vei obține rezultate mai bune, dar le vei obține și mai repede. Toate aceste tehnologii se potențează reciproc și îți economisesc timp.

Citește și:

Unde?

Când alegi clinica, trebuie să iei în calcul aparatul (și certitudinea că proveniența le este garantată de producător), dar și protocoalele de tratament și nivelul de pregătire a personalului. Fiecare aparat are tehnici anume de aplicare care pot face diferența în rezultate. Știu asta pentru că am testat și produse bune aplicate de mâini neexperiementate și port încă cicatricile acelor experiențe.

Luând în calcul toate aceste variabile, am ales aBeauty Clinique pentru o sesiune de 4 ședințe de Velashape III în urma cărora am considerat că am obținut cel mai bun rezultat al meu de până acum.

Ce obții prin tratamentele cu VelaShape III?

  • Reducerea testutului adipos localizat
  • Remodelarea corporală și scăderea în circumferință
  • Reducerea celulitei de gradul 1, 2 și 3
  • Ameliorarea fenomenului de piele flască
  • Îmbunătățirea calității și a aspectului pielii
  • Stimularea metabolismului celular
  • Îmbunătățirea circulației sangvine

Featured foto by ben bryant via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.