Setari Cookie-uri

Trei trucuri pentru a fi mai atractivă

Fie că este vorba de viața personală, fie de cea profesională, anumite femei par să aibă un ”vin-o-ncoace” care îi face pe ceilalți să roiască în jurul lor și să le caute compania. Punând în aplicare cele trei trucuri de mai jos poți deveni și tu una dintre aceste femei.

1. Privește-ți interlocutorul în ochi

Cel mai atractiv lucru din lume pentru oameni este încrederea în sine. Unul dintre cele mai puternice moduri de a arăta că ai încredere în tine este să privești oamenii în ochi atunci când stai de vorbă cu ei.

Iar asta pentru că ochii ne dau întotdeauna de gol. Majoritatea oamenilor încearcă să-și ascundă adevăratele sentimentele și încearcă să pară ceea ce nu sunt. Se simt rușinați de ceea ce simt în interiorul lor.

Atunci când privești pe cineva direct în ochii lor, demosntrezi încredere în sine , dar și tărie de caracter. Arăți că te simți bine în pielea ta și că nu îți pasă ce cred alții despre tine.

2. Rostește numele interlocutorului cât de des poți

Știi care este cel mai frumos sunet pentru orice persoană? Acela al numelui lor. Acesta este unul dintre primele cuvinte pe care le auzim după ce ne naștem. Numele nostru este preznt în toate amintirile noastre.

Citește și:

Acesta este cuvântul pe care oamenii în care avem încredere și pe care îi iubim cel mai mult îl folosesc zilnic atunci când creștem. Folosește asta în beneficiul tău și, ori de câte ori vorbești cu cineva, spune-i pe nume.

Vei vedea cum ochii lor se aprind de bucurie. Maimult decât atât, vor începe să asocieze o serie de trăiri pozitive cu persoana ta. Ai grijă totuși să nu exagerezi.

3. Oferă energie pozitivă

Unul dintre cele mai atractive lucruri pentru oricine, în ciuda a ceea ce ni se spune, constă într-o combinație de energie pozitivă și bucurie

Faima, bogăția și statutul social sunt asociate cu acestea ceea ce îi împinge pe oameni să le vâneze în mod constant. Și asta pentru că majoritatea oamenilor nu realizează că pozitivitatea și bucuria pot fi generate din interior.

Citește și:

Dacă îi poți face pe cei din jur să se simtă bine și în elementul lor, puterea ta de atracție va crește.

Featured foto by Nina Buday via Shutterstock.com

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.