Setari Cookie-uri

Cele mai puternice antidoturi împotriva negativității

Mulți oameni se plâng de negativitatea mediului în care trăiesc sau celor din jurul lor fără să își dea seama că, în multe situații generează ei înșiși acea realitate. 

Într-o lume construită (până acum) pe competivitate, ambiție și zicala ”ochi pentru ochi, dinte pentru dinte,” doar atitudinea contrară îți poate aduce pace, împlinire, bucurie. Doar compasiunea, tolernața, iubirea pot acționa ca un scut împotriva negativității.

Chiar dacă o situație sau o persoană te supără sau enervează pe bună dreptate, evită să te lași cuprinsă de negativitate. Aceasta nu va face decât să atragă și mai multă energie similară și astfel te vei trezi prinsă într-un vortex din care îți va fi dificil să ieși.

Pentru a putea reveni la starea de armonie și bine, va fi nevoie să oprești spirala negativității și să ajungi la un punct neutru zero. Abia atunci, făcând ceva care îți place și îți aduc bucurie vei putea să începi să urci înapoi pe spirala pozitivității.

Citește și:

De fiecare dată când nutrești sentimente negative la adresa unei persoane, creezi o legătură karmică ce te ține legată de aceasta. Este o legătură care nu aduce nimic bun în viața niciunuia dintre voi. Asta nu înseamnă că trebuie să tolerezi atitudini care nu te onorează ci pur și simplu să te îndepărtezi de persoana respectivă fără judecată sau resentimente.

Suntem cu toții ființe cu mult mai complexe decâ corpul nostru fizic, o minune în sine. Suntem făcuți din energie care interacționează. Cu cât petreci mai mult timp cu o persoană, cu atât preiei din energia ei și tinzi să te armonizezi cu ea. Imaginează-ți ce se întâmplă când această persoană este plină de negativitate iar tu nu reușești să rămâi centrată în energia ta pozitivă.

Citește și:

A-ți menține o stare de echilibru și armonie te face mai puțin susceptibilă la influența conștiinței colective, care comunică în mod direct cu subconștientul tău și este dominată încă de frică. Astfel, ai o libertate mai mare de a face alegeri bazate pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine și nu pe ceea ce spun alții că este relevant și a ecrana valul colectiv de negativitate.

Cu cât vei practica mai mult bunătatea, toleranța, iubirea în orice situație cu atât acestea se vor amplifica în viața ta iar negativitatea va dispărea.

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.