Setari Cookie-uri

Lipoaspirația, soluția care-ți garantează minus 10 cm în talie

Lipoaspirația cu ultrasunete este, clar, una dintre intervențiile estetice care oferă cele mai rapide rezultate atunci când vine vorba, de exemplu, de subțierea taliei.

comunicat de presa

Talia subțire... Care să fie posesoarea de sex feminin care să nu-și dorească acest lucru. Este un deziderat până când o obții, un mare succes atunci când ajungi acolo. Specialiștii nutriționiști au soluțiile lor atunci când vorbim punctual despre reducerea taliei în centimetri. De asemenea, antrenorii de fitness, la rând lor, vin cu ceva recomandări. De departe, însă, soluția care te ajută să obții cel mai rapid rezultatele mult visate Lipoaspirația cu Ultrasunete VASER, intervenție din zona medicinei estetice care înregistrează una dintre cele mai bune rate de conversie.

„Lipoaspirația cu ultrasunete este, clar, una dintre intervențiile estetice care oferă cele mai rapide rezultate atunci când vine vorba, de exemplu, de subțierea taliei. Procedura minim invazivă oferă posibilitatea unei remodelări corporale cu disconfort minim, cu rezultate excelente și cu recuperare rapidă”, explică Valentin Burada, specialist medicină estetică.

Spre deosebire de lipoaspirația clasică sau de lipoaspirația laser, lipoaspirația cu ultrasunete reușește să facă distincția între țesutul adipos și celelalte structuri - vase de sânge, nervi. „Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de îndepărtare a grăsimii și tipurile de tratamente care se pot realiza. Liposelecția VASER selectează țesutul adipos fără a afecta și alte țesuturi și îl emulsionează, permițând în final o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. Spre deosebire de liposelecția VASER, lipoaspirația asistată laser utilizează lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putând afecta însă și alte țesuturi importante din zona”, explică specialistul.

Conform studiilor efectuate în Statele Unite ale Americii, lipoaspirația cu ultrasunete are rezultate măsurabile imediat după intervenție, finalul sedimentându-se dupa 4 - 6 luni. „Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de îndepărtare a grăsimii și tipurile de tratamente care se pot realiza. Liposelecția VASER selectează țesutul adipos fără a afecta și alte țesuturi și îl emulsionează, permițând în final o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. Spre deosebire de liposelecția VASER, lipoaspirația asistată laser utilizează lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putând afecta însă și alte țesuturi importante din zonă”, conchide specialistul.

Lipoaspirația cu ultrasunete poate să trateze diferite zone cu probleme: abdomen superior/inferior, zona toracică posterioară, zona lombară, piept, bărbie, gât, șold, coapse (zona externă/internă), gambe, glezne.

Citește și:

Featured foto by Dmytro Zinkevych via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.