Setari Cookie-uri

Cutii de prânz pentru copii la școală: gustările preferate în recipiente vesele

Alege pentru masa de prânz de la școală cele mai colorate caserole de mâncare sau cutii de sandwich pentru copii!

Când este la școală, copilul consumă multă energie pentru a fi atent la cursuri. Poate că este și ușor agitat pentru tot ce înseamnă această “responsabilitate”. Motiv pentru care are nevoie să își încarce bateriile în doar câteva ore de când a plecat. Pentru că mâncarea de acasă este mai bună decât orice alternativă poate găsi prin magazine, este recomandat ca elevul să consume preparatele sănătoase, gătite poate chiar de tine. Ca să îi faci prânzul mai atractiv, poți opta pentru niște cutii de sandwich pentru școală, în modele cât mai inedite. Uite mai jos câteva propuneri.

Cutie simplă pentru sandwich

O cutie simplă și încăpătoare, care poate fi ușor de transportat de către cei care se grăbesc spre școală. Aceasta este verde sau roz și păstrează mâncarea pregătită proaspătă timp de mai multe ore. Practică, realizată din polipropilenă, aceasta nu captează mirosuri și este ușor de folosit chiar și de cei mai micuți dintre școlari.

Citește și:

O poți vedea aici

Geantă și cutie de sandwich pentru școală

Pe lângă cutia de sandwich care păstrează prânzul, în acest set sunt incluse și o geantă de transport plus o sticlă. Recipientul pentru lichide are o capacitate de 350 de mililitri, acesta păstrează apa la un nivel de calitate ridicat. Cu design simplu, acestea sunt confecționate cu model animat, având imprimat un Mickey Mouse pus pe șotii. Pachetul se poate lua și în călătorii.

O poți vedea aici

Gentuță de prânz și sticlă de apă

Personalizate în tematică Disney Frozen, aceste două produse - perfecte pentru gustările de la școală - ar putea fi preferate mai ales de fetițe. Acest combo roz înseamnă o combinație 2 în 1: spațiu pentru depozitare sandwich și loc pentru sticlă de apă. Nouă ni se pare tare simpatic acest set.

Citește și:

O poți vedea aici

Cutie de prânz pentru copii

O cutiuță tare simpatică tip lunch box cu model bufniță roz. Haioasă și drăguță, aceasta are închidere cu clips și două compartimente, venind însoțită și de tacâmuri - linguriță și furculiță. Confecționate din plastic non-toxic, acestea sunt accesibile în folosire de către cei mici. Această caserolă pentru masa copiilor de școală este ușoară și reprezintă o soluție smart la gustările făcute în deplasare.

O poți vedea aici

Cutie ermetică pentru prânz școală

Cu formă asimetrică, această cutie de sandwich pentru copii este într-un verde plăcut la vedere. Cu săculeț sport inclus pentru transport este realizată din plastic și oțel inoxidabil la exterior. Are mânere pliabile și buton pentru aerisire, plus un singur compartiment foarte încăpător.

Citește și:

O poți vedea aici

Cutie sandwich cu mâner

Pentru pasionații de piese Lego de construcții - fete sau băieți - această caserolă pentru prânz poate fi o opțiune tare faină pentru mesele de prânz luate la școală. Imitând forma unei astfel de piese, aceasta este ușor de întreținut și de curățat, având dimensiuni reduse - se potrivește atât școlarilor, cât și preșcolarilor.

O poți vedea aici

foto: By MvanCaspel, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.