Setari Cookie-uri

Produse revoluționare pentru înfrumusețare prezentate de Panasonic la IFA 2019

Urmând sloganul companiei ‘A Better Life, A Better World’, standul Panasonic va prezenta o varietate amplă de produse de top de pe piața de profil, de la echipamentele audio și video până la electrocasnice și produse de înfrumusețare și îngrijire.

comunicat de presa

Panasonic Corporation va prezenta cele mai noi produse și tehnologii captivante în hala 5.2 a/b la Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2019 în Germania, în perioada 6 - 11 septembrie 2019.

Urmând sloganul companiei ‘A Better Life, A Better World’, standul Panasonic va prezenta o varietate amplă de produse de top de pe piața de profil, de la echipamentele audio și video până la electrocasnice și produse de înfrumusețare și îngrijire.

Zona viitorului

Panasonic va prezenta concepția sa privind stilul de viață din viitorul apropiat, prin soluții de ultimă generație. De exemplu, cele mai recente tehnologii de senzori și analiză a datelor vor fi utilizate în spațiile și echipamentele caselor din viitor, pentru a înregistra starea rezidenților pe baza obiceiurilor lor de viață cotidiană și pentru a-i ajuta să își îmbunătățească sănătatea și frumusețea.

Citește și:

În zona dedicată produselor viitorului va fi expusă o serie de produse de îngrijire, care să ajute consumatorii să își mențină și să își îmbunătățească starea de bine, la interior și exterior.

Îngrijirea pielii în timpul somnului

Aburul fin și radiațiile infraroșii generate din placa încorporată în tăblia patului, pe baza evaluării stării pielii, acoperă întreaga față și tratează pielea în profunzime. Senzorii pentru poziția facială contribuie la continuarea tratamentului de îngrijire chiar și atunci când utilizatorul doarme cu fața în jos.

Îngrijire pentru gât (TONE)

A fost creat un colier cu emisie de lumină roșie care îmbunătățește hidratarea și stimulează producția de colagen pe baza stării pielii care va reduce ridurile din zona gâtului și va tonifia pielea, pentru un aspect întinerit.

Citește și:

Îngrijire pentru cap (WAVE)

Produsul identifică starea părului și îmbunătățește circulația la nivelul scalpului, crescând numărul de foliculi capilari prin utilizarea radiațiilor infraroșii cu o lungime de undă specifică, având astfel un aport substanțial în creșterea părului.

■ Interiorul corpului (starea de bine interioară)

•SHOT: Îngrijirea pe bază de nutriție

Produsul simte condiția fizică a utilizatorului pe baza ciclului de activitate zilnic și îi oferă posibilitatea de a prepara băuturi cu cantitatea necesară de nutrienți pentru a regla în continuare funcția intestinală și pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

•LIFT: Îngrijirea pe bază de nutriție

Controlul automat al temperaturilor și presiunilor evidențiază în mod eficient nutrienții necesari pentru menținerea sănătății și a frumuseții și pentru a permite prepararea alimentelor în funcție de preferințele individuale.

Citește și:

Pentru mai multe informații

https://panasonic.net/design/works/ifa2019/

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înfiinţarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 582 de sucursale şi 87 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 62,5 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2019. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Citește și:

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: https://www.panasonic.com/ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.