Setari Cookie-uri

Nutrition for Zero Hunger

Herbalife anunta parteneriatul cu Feed The Children

comunicat de presa

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), principala companie globală în domeniul nutriției, a anunțat lansarea inițiativei globale Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete), care se angajează să ofere suma de 2 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicare foametei mondiale, pentru a se asigura că oamenii au acces la o nutriție adecvată în contextul creșterii obezității la nivel global. Inițiativa, cu asistența partenerilor non-profit, se va concentra pe asigurarea accesului la alimente sănătoase, îmbunătățirea educației nutriționale, identificarea resurselor alimentare durabile și creșterea gradului de conștientizare a crizei globale.

Odată cu lansarea inițiativei, compania și-a anunțat parteneriatul cu Feed the Children, o organizație non-profit care dorește să învingă foametea în rândul copiilor la nivel global. Feed the Children a desemnat luna septembrie drept luna în care Înfrângem Foametea (Defeat Hunger Month) și ca partener principal Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete), Herbalife Nutrition îi va susține programele pentru a ajuta la eradicarea foametei din întreaga lume.

Citește și:

"Inițiativa Nutrition for Zero Hunger (Nutriţie pentru Zero foamete) abordează probleme cheie de pandemie, iar împreună cu partenerii noștri, precum Feed the Children, sperăm să construim o lume în care fiecare persoană să aibă acces la alimente și nutriție de calitate", a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs.

Ca lider în nutriția globală, Herbalife Nutrition a fost fondată, în urmă cu aproape 40 de ani, având la bază importanța și valoarea unei alimentații adecvate, oferind o sursă de hrană nutritivă de încredere printr-o rețea de distribuitori independenți, către clienți din întreaga lume.

„Feed the Children este mândru să aibă ca și partener Herbalife Nutrition pentru a aborda importanta problemă a foametei în rândul copiilor”, a declarat Travis Arnold, Președinte și CEO Feed the Children. „Nu putem rezolva singuri problema. Știm că atunci când ne unim eforturile, vom avea un impact mai mare asupra familiilor din întreaga lume care au cea mai mare nevoie de noi.”

Citește și:

Feed the Children este o organizație care se dedică sprijinirii familiilor și comunităților prin furnizarea de asistență alimentară și resurse pentru a sprijini un trai de familie stabil atât în Statele Unite, cât și la nivel internațional în 10 țări. În 2018, Feed the Children a distribuit peste 40 milioane de kilograme de produse alimentare și lucruri de primă necesitate, colaborând cu partenerii din comunități pentru a sprijini 6,5 milioane de oameni la nivel global.

Pe lângă sprijinirea parteneriatelor strategice, Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru Zero Foamete) se aliniază la Obiectivul 2 de Dezvoltare Durabilă al Organizației Națiunilor Unite, care solicită acțiuni îndrăznețe pentru a eradica foametea sub toate formele sale până în 2030, precum și soluții pentru a obține securitate alimentară și a îmbunătăți nutriția la nivel global. Prin oferirea celor 2 milioane de dolari, Herbalife Nutrition va:

Citește și:

• Deveni partener cu organizațiile care abordează teme precum foamete, securitatea alimentară și malnutriția

• Oferi donații de alimente și produse nutritive pentru persoanele vulnerabile

• Furniza resurse pentru a sprijini educația nutrițională

• Implica și educa comunitățile la nivel global prin campanii integrate

Hoffman a adăugat: „Am văzut cum alimentația sănătoasă are impact asupra vieții oamenilor și ne-am angajat să sprijinim această nevoie critică pentru populațiile vulnerabile din întreaga lume.”

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.