Setari Cookie-uri

Șase trucuri pentru a-ți păstra aura curată

De starea corpului tău energetic, a aurei tare, depinde întreaga ta stare de bine.

Cu cât corpul tău energetic este mai curat și mai luminos, cu atât ești mai sănătoasă iar puterea ta de manifestare crește. Iată șapte trucuri pentru a-ți păstra aura curată

1. Împământează-te. Este important să te conectezi cât de des poți cu Mama Pământ și să umbli desculță pe pământ, chiar și preț de câteva minute pe zi. Acest lucru va deveni imposibil pe perioada iernii așa că profită de zilele fără zăpadă pentru a face asta. Imaginează-ți cum rădăcinile tale se duc adânc în Pământ și cum tot ceea ce este negativ se scurge acolo. Pe inspirație, imaginează-ți cum energiac curată și hrănitoare a Mamei Pământ pătrunde în corpul tău prin tălpi și apoi urcă prin picioare și ajunge în fiecare celulă.

Citește și:

2. Imbrățișează un copac. Copacii au puteri vindecătoare și te pot spijini în procesul de împământare. Caută un copac drept, robust, fără noduri, de preferință nu foarte tânăr, și petrece timp alături de el. La plecare, nu uita să îi mulțumești.

3. Energizează-ți mâncarea și apa. Totul în Univers este energie. La fel ca și oamenii, apa și alimentele împrumuta energia locurilor și a oamenilor cu care intră în contact. In special memoria apei, este fantastică. Toate aceste energii, nu întotdeauna curate, pătrund în corpul tău. Fă-ți un obicei din a-ți energiza mâncarea și băutura înainte de a le consuma. Poți folosi semnul crucii sau îți poți imagina un duș de lumină care vine să curețe toate impuritățile energetice. De asemenea, stai de vorbă cu corpul tău și roagă-l să păstreze doar ceea ce este bun și benefic pentru el.

Citește și:

4. Fă un detox emoțional și mental. Grija pe care o manifești față de corpul tău trebuie să se regăsească și în grija față de mentalul și emoționalul tău. Conștientizează-ți emoțiile, ascultă-le mesajul și apoi eliberează-le. Vezi ce gînduri nu îți mai folosesc și înlocuiește-le cu unele pozitive.

5. Cultivă în viața ta bucuria și recunoștința. Acestea sunt stări de a fi cu o vibrație ridicată care nu va face decât să atragă mai multe motive de bucurie și recunoștință în viața ta.

6. Fă băi cu sare. Sarea are o extraordinară putere de a curăța energiile negative așa că include-o măcar o dată pe săptămână în rutina ta de frumusețe. Vei vedea că te vei simți mai ușoară, mai energizată și revigorată.

Featured foto by IvaFoto via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.