Setari Cookie-uri

10 secrete: Cum economisesti bani când cumperi cadouri de Crăciun?

O listă lungă de cadouri aduce de la sine și nevoia unui buget pe măsură, așadar este justificat să vrei să găsești o metodă prin care să economisești atunci când cumperi cadouri de Crăciun.

Ești o persoană populară dacă ai foarte mulți prieteni cărora vrei să le faci un cadou frumos? Poate. Sau poate pur și simplu ești mai atent la oameni și îi citești suficient de repede cât să știi ce i-ar surprinde. O listă lungă de cadouri aduce de la sine și nevoia unui buget pe măsură, așadar este justificat să vrei să găsești o metodă prin care să economisești atunci când cumperi cadouri de Crăciun. Să vedem care sunt aceste metode.

Lista lui Moș Crăciun

Știi cum filmele siropoase conturează un personaj principal care zăpăcește mici notițe prin geantă? Este modul prin care și-a notat idei de cadouri potrivite celor dragi. Oricât de bună este memoria ta, vei găsi mult mai util să faci o sortare înainte de a pleca la cumpărături.

Online

Un comerciant care plătește chirie pentru un magazin fizic este nevoit să reflecte efortul acesta în prețul final al obiectului respectiv. Un magazin online, pe de altă parte, îți poate oferi idei extrem de variate la un preț mai mic. Sunt foarte site-uri de tip e-commerce unde găsești inspirație; poți să începi vizitând categoria de cadouri de Craciun de la Giftforyou.ro.

Citește și:

Ofertele

Acum că știi acel moment din viața celor dragi care poate fi transformat într-o idee de surpriză, poți începe să lucrezi la traseul cumpărăturilor. Începi cu magazinele mari, care au mereu oferte în perioada de dinainte de sărbători.

Hand-made

Poate că nu ai valențe de artist plastic, dar este suficient să ai dorința de a învăța. Vei găsi o sumedenie de tutoriale pe YouTube pentru a crea de la zero un obiect decorativ care să impresioneze persoana dragă. Va fi cu atât mai surprinsă când îi vei povesti întregul proces de pregătire.

Ambalajul chiar contează

Dacă vrei să faci un cadou simbolic, nu ar trebui să te temi că nu ai cheltuit suficient pentru obiectul respectiv. Poți, în schimb, să îi crești impactul construind un ambalaj inedit. Te poți inspira din imaginile și sugestiile de pe Pinterest, de exemplu.

Citește și:

Ceasuri personalizate

Cum orice om este nevoit să aibă un ceas în casă, ai putea să găsești câteva idei vizuale deosebite sau poate un text inspirat pe care să le printezi pe un ceas fără prea multe pretenții și să obții astfel singurul un model unicat!

Setul vostru

Sunteți amici de cafea sau poate aveți gusturi similare când vine vorba de vin roșu. Ai putea cumpăra un set de două pahare identice, pentru a păstra unul pentru tine și unul pentru persoana dragă. Astfel, se creează o conexiune simbolică între voi, fără un cost prea mare.

Felicitări electronice

Sigur că o felicitare de hârtie drăguță în care îți scrii câteva gânduri frumoase este impresionantă, dar ai putea să te orientezi și către una în format digital. Internetul este plin de șabloane din care te poți inspira.

Citește și:

Buget exact

Una din metodele prin care prin care marii comercianți cresc vânzările sunt pachetele mari care au un mic discount. Motivul este simplu, orice buget necalculat pare că nu este foarte mare. Dar dacă vrei să ții în frâu cheltuielile acordate cadourilor de Crăciun nu ar strica să-ți faci niște calcule exacte înainte și să împarți resursele pe fiecare cadou în parte.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.