Fă-ți viața mai ușoară cu noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy

Fă-ți viața mai ușoară cu noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy

Cafeaua perfectă este aceea pe care o poți prepara cu ușurință, fără să fii nevoit să te întrerupi din ceea ce faci sau să sacrifici prea mult din timpul tău. Cafeaua trebuie pur și simplu savurată ușor.

comunicat de presa

Citeste si:
Idei de cadouri pentru iubitorii de cafea

Prepararea unei cești perfecte de cafea acasă nu a fost niciodată atât de ușoară! Pentru a face cafeaua mai ușor de pregătit acasă, în special pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziție, Tchibo lansează o inovație: noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy, pe bază de capsule.

Noul espressor îmbină perfect un sistem simplu de preparare a cafelei și un design modern cu cele mai bune capsule de cafea de calitate Tchibo. În funcție de capsulele preferate, vă puteți bucura de un Espresso perfect, Caffè Crema sau Cafea lungă - și toate acestea la o simplă apăsare de buton.

Culorile și design-ul noului Tchibo Cafissimo easy îl fac să se integreze perfect în diferite spații din locuință. Espressorul este disponibil în 5 culori elegante și ușor de asortat: Alb, Negru, Verde Petrol, Gri și Roșu, având lateralele metalice colorate și aparatul negru. Design-ul său minimalist aduce o notă de rafinament oricărei încăperi.

Dincolo de design-ul lor unic, espressoarele Tchibo Cafissimo easy au un sistem inovator care asigură o cafea perfectă de fiecare dată, la o simplă apăsare de buton. Astfel, vă puteți bucura de o ceașcă de cafea Tchibo desăvârșită, din confortul propriei case sau birou, fără efort și fără a fi necesar mult timp. Cele 3 niveluri de presiune pentru Espresso, Caffè Crema și Cafea Lungă permit selectarea cantității de apă pentru reglarea intensității cafelei, adaptându-se perfect preferințelor fiecăruia. Aparatul dispune și de o tăviță ajustabilă, pentru orice tip de dimensiune a cănii preferate.

Colecția Tchibo Cafissimo easy se adresează persoanelor care își doresc să fie cât mai eficiente, reușind să integreze mici momente de răsfăț în programul lor. Firi inovatoare, persoane cu simț estetic dezvoltat și iubesc să își organizeze spațiul cu gust. Îmbinând designul minimalist cu funcțiile eficiente, iubitorii cafelei se pot bucura de o cafea perfectă Tchibo, cu ajutorul acestui aparat compact și ușor de utilizat.

În portofoliul Tchibo se regăsesc 8 sortimente diferite de cafea espresso, caffè crema și cafea lungă, 4 cafele de origine care provin din cele mai bune regiuni de cultivare din Brazilia, El Salvador, Columbia si India, cât și mai multe ediții limitate disponibile o perioadă limitată de timp.

Noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy este special concepută pentru a se putea integra cu ușurință în aproape orice spațiu din bucătărie, birou sau sufragerie, având dimensiunile de 24,5 x 12 x 32 cm (înălţime x lățime x lungime). Acestea sunt disponibile în lanțurile mari de magazine din țară.

Mai multe detalii despre Tchibo Cafissimo easy găsiți pe pagina de www.tchibocafissimo.ro.

Despre Sistemul Tchibo Cafissimo

Tchibo Cafissimo este sistemul perfect de espressoare, capsule și accesorii, creat pentru a fi folosit oriunde, pentru un rezultat excelent de fiecare dată.

Oferim tot ce e mai bun consumatorilor noștri: fiecare capsulă e sigilată pentru a-și păstra aroma și savoarea și pentru a oferi o experiență perfectă în fiecare ceașcă de cafea. Capsulele conțin cafea 100% Arabica, provenită 100% din cultivare sustenabilă.

Despre Tchibo

Compania germană Tchibo este o afacere de familie începută în anul 1949 în Hamburg de Max Hertz şi Carl Tchiling. Tchibo are peste 1.000 de puncte de vânzare şi aproximativ 26.000 de magazine, la care se adaugă cele online. Prin acest sistem de distribuţie pe mai multe canale compania oferă nu numai cafeaua şi sistemul de capsule Tchibo Cafissimo, dar şi o varietate de produse non food care se schimbă săptămânal, precum şi servicii de tipul călătorii, telefonie mobilă şi energie.

Compania Tchibo este prezentă în peste 10 țări. În România, istoria Tchibo începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri, iar în timp, sortimentele diferite de cafea fac parte din coșul de cumpărături zilnice ale românilor și au făcut din Tchibo unul dintre principalii jucători din piața locală. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo Exclusive, Tchibo Family, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Davidoff Café, Eduscho precum şi sistemul Tchibo Cafissimo (espressoare și capsule).

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri