Setari Cookie-uri

Patru pași pentru a-ți crește puterea interioară

Iată patru pași pentru a-ți crește puterea interioară.

Fiecare dintre noi are visuri însă împlinirea acestora ține foarte mult de puterea noastră interioară. Aceasta ne stă la dispoziție în fiecare clipă. Depinde doar de noi să o accesăm și o hrănim. Iată patru pași pentru a-ți crește puterea interioară.

  1. Folosește simboluri. Simbolurile sunt folosite de oameni de mii și mii de ani pentru a informa energia care îi înconjoară și a aduce transformări positive în viața lor. Crucea din creștinismul orthodox este un simbol puternic pe care îl poți folosi pentru a-ți curăța hrana și apa dar și pentru a crea un zid de protecție în jurul tău. Poți studia alte sisteme de spiritualitate precum Reiki, care folosesc simboluri, sau poți ruga ființele de lumină să îți transmită simbolurile de care ai nevoie în timpul meditației.
  1. Nu te trăda. Odată ce ți-ai stability principiile și valorile de viață în accord cu sufletul tău, nu le încălca. Atunci când nu le respecți pentru că te păcălești spunându-ți că nu ai de ales, renunți de fapt la puterea ta interioară. Intotdeauna ai de ales și niciodată nu primești mai mult decât poți duce. Mai mult decât atât, atunci când te trădezi, pierzi o bucățică de suflet iar ființa ta interioară este scindată. Nu este de mirare că te simți lipsită de putere și de poftă de viață. Nimeni nu poate fi cu adevărat fericit atunci când gândul, vorba și fapta nu sunt în armonie deplină.
  1. Fă ceea ce îți place. A face ceea ce îți place înseamnă să îți dai libertatea să fii cine ești și să îți exprimi darurile. Inseamnă să renunți la frică și să ai încredere că Universul în care trăiești este unul prietenos, care sprijină demersurile tale și te iubește. Mai înseamnă să accesezi un izvor nesecat de energie care te alimentează în permanență făcându-te să îți începi ziua plină de entuziasm și voie bună.
  1. Dă un sens vieții tale. Atunci când viața este o rutină iar fiecare zi este experimentată din postura unei persoane care trăiește pe pilot automat, existența devine similară cu cea a unui somnambul care umblă prin casa noaptea fără să știe ce face. Fiecare dintre noi s-a născut cu un dar și cu o misiune care implică binele celor din jur. Atunci când ținem seama de asta viața noastră capătă sens, sufletul se simte împlinit iar noi avem puterea de a muta munții din loc, dacă de asta este nevoie.

Featured foto by Microgen via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.