Setari Cookie-uri

5 cuverturi de dormitor: imprimeuri deosebite pentru seri liniștite

Cuverturile de pat sunt o alternativă la lenjeriile de pat clasice, acestea îmbrăcând cu inspirație paturile de dormitor - găsești mai jos câteva propuneri moderne cu glam!

Dormitorul este - sau ar trebui să fie - locul cel mai relaxant din casă. Până la urmă aici ajungem când avem nevoie să ne refugiem după o zi de muncă și vrem să citim, să medităm sau să ne uităm la un film. Camera trebuie să arate minunat și să fie potrivită stilului nostru. Credem că o cuvertură de pat contribuie perfect la crearea unei atmosfere intime. Indiferent de ce crezi că ți se potrivește, găsești mai jos câteva modele contemporane care se integrează în orice încăpere.

Cuvertură subțire matlasată

Această cuvertură vine la pachet cu două fețe de pernă, care sunt în aceleași nuanțe cu pătura care acoperă patul. Extrem de interesantă prin combinațiile de culori albastre, aceasta este pe tonuri reci, având un model clasic. Cuvertura este matlasată și se poate folosi și ca pătură sau pilotă (se poate pune și peste asigurând izolare). Tipul de închidere este plic cu fermoar. Măsoară 200x220 centimetri, iar pernele au formă dreptunghiulară de 50x70 centimetri.

Citește și:

O poți comanda aici

Set cuvertură pentru pat și fețe de pernă

O cuvertură ideală pentru patul de mijloc, una care are un imprimeu vesel de primăvară, cu diverse tematici de sezon. Setul conține două fețe de pernă (închidere prin suprapunere) și o cuvertură matlasată, care este perfectă să se folosească la învelire. Este o lenjerie de pat shabby chic, una care va transforma camera într-un spațiu primitor și comod, gata pregătit pentru un somn odihnitor.

Îl poți comanda aici

Cuvertură franțuzească pentru pat

Cu un aspect rafinat care înnobilează camera, această cuvertură franțuzească pare că este inspirată de atmosfera cămăruțelor pariziene de la mijloc de secol trecut. Cu forme geometrice multicolore este cu un farmec fantastic grație designului ușor fascinant. O să găsești în set o cuvertură pentru pat dublu și două fețe de perne asortate cu aceasta. Sistemul de închidere este sigur - cu nasturi prin pliere.

Citește și:

O poți comanda aici

Cuvertură dublă pentru pat dormitor

Dacă vrei să faci schimbări mai des prin cameră, atunci să știi că există și cuverturi cu două fețe. Asta înseamnă că la o simplă întoarcere obții un alt look și te bucuri de un model diferit. Cuvertura double reversible Enora este una pe roșu - fie cu cercuri supradimensionate, fie cu linii orizontale combinate cu gri și alb. Sunt incluse și două fețe de pernă, care au sistem de închidere cu fermoar.

O poți comanda aici

Cuvertură subțire pentru dormitor

Dacă nu vrei neapărat o cuvertură groasă, poți opta pentru o cuvertură subțire care să îți îmbrace frumos patul din cameră. Se dă la o parte la nevoie și tu ești pregătit pentru somn. Cuvertura subțire este din 100% bumbac și se poate alege dintre mai multe dimensiuni disponibile, care să se potrivească cu ce ai nevoie. Aceasta se folosi ca cearceaf fără spațiu de pilotă. Nu prea am avut iarnă, așa că va fi perfect când se încălzește afară.

Citește și:

O poti comanda aici.

foto: By Photographee.eu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.