Setari Cookie-uri

Advertorial Alege din sutele de arome de cafea și ceai alături de care să îți începi ziua

Auchan te invită la Târgul de Cafea și Ceai până pe 4 februarie.

Știi acel moment al dimineții în care abia te-ai trezit, dai la o parte draperiile pentru a privi optimist începutul unei noi zile și tot ce îți dorești este să simți mirosul proaspăt de cafea și gustul puternic aromat al cănii aburinde? Suntem siguri că te-ai regăsit cel puțin o dată în această situație și deja ți-am făcut poftă.

Pentru cei care sunt în asentimentul nostru și își încep ziua bucurându-se de aromele cafelei sau ale ceaiului la ei acasă, avem o veste bună. În perioada 22 ianuarie – 4 februarie 2020, Auchan organizează în toate cele 33 de hipermarketuri din țară cea de-a opta ediție a Târgului de Cafea și Ceai, unde veți putea găsi peste 300 de sortimente de cafea, cappuccino, ceai, precum și o gamă variată de accesorii pentru prepararea și servirea acestor băuturi.

targul de cafea

Dintre acestea, peste 200 din articole o reprezintă sortimentele de cafea măcinată, boabe, capsule și instant. Gama cuprinde articole de origine (Columbia, Brazilia, Etiopia, Kenia) din toate tipurile de cafea: decofeinizată, arabica 100%, mix de arabica și robusta, espresso, solubilă, precum și produse aromatizate. Dacă sunteți în căutarea unor produse inedite, cu siguranță noutățile din acest an ale Târgului de Cafea și Ceai din Auchan, reprezentate de cafeaua gourmet măcinată și capsulele de cafea aromatizată, vă vor face cu ochiul.

Produsele pot fi preparate cu ușurință acasă, gustul intens și special făcându-vă să vă simțiți ca un adevărat barista, mai ales că cei de la Auchan vă așteaptă cu o gamă complexă de accesorii pentru prepararea și servirea ceaiului și a cafelei, printre acestea numărându-se infuzoare, filtre, site, cești și aparatele de cafea.

targul de cafea
Și pentru că unei căni de cafea sau de ceai îi stă cel mai bine alături de aromele unei gustări delicioase, întreaga experiență de la Târgul de Cafea și Ceai din hipermarketurile Auchan este întregită de o ofertă atractivă de delicii dulci asociate consumului de cafea și ceai – biscuiți, fursecuri, ciocolată, praline, etc.

Noi am fost și ne-am convins, iar acum e rândul vostru. Pentru cei care preferă cumpărăturile online, aflați că vă puteți comandați și acasă produsele preferate de la Târgul de Cafea și Ceai din Auchan printr-un simplu click aici.


Kudika
30 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.