Setari Cookie-uri

Vrei să ai o casă elegantă? Ia în considerare aceste aspecte

Nu este necesar să reamenajezi casa de la zero, cumpărând mobilă nouă pentru toate camerele de exemplu, ci este de ajuns să pui accent pe principalele lucruri reprezentative din locuință.

Locuința este principalul loc în care îți petreci timpul liber, te odihnești și te relaxezi împreună cu cei dragi, așadar este firesc să vrei să arate cât mai bine, modern și elegant. Mulți oameni asociază conceptul de casă elegantă cu investiții mari, efort și mult timp, dar există câteva trucuri utile care pot oferi locuinței aspectul pe care ți-l dorești rapid și fără un buget prea mare.

Nu este necesar să reamenajezi casa de la zero, cumpărând mobilă nouă pentru toate camerele de exemplu, ci este de ajuns să pui accent pe principalele lucruri reprezentative din locuință. Poți schimba doar ușile cu unele mai moderne, ori poți scoate în evidență mobila pe care o ai deja, prin reorganizarea acesteia, astfel încât spațiul interior să fie valorificat mai bine.

Citește și:

Specialiștii în design interior recomandă schimbări simple și eficiente pentru a avea o casă mai frumoasă. Iată câteva sugestii de care ai putea să ții cont.

Utilizarea oglinzilor

Oglinzile dau mereu senzația de spațiu mai mare, larg, iar în același timp oferă locuinței o notă modernă și elegantă. Poți opta pentru montarea câtorva oglinzi pe ușile dulapurilor, pe pereți sau poți folosi uși interioare cu oglinzi, în loc de cele clasice.

Astfel, poți opta pentru uși de interior la comandă pe Kulttur.ro - pentru că acestea sunt unice și personalizate după preferințele tale și stilul casei. Totodată, ușile sau mobilierul cu oglinzi vor da senzația vizuală de camere mai lungi, încăpătoare, iar aspectul general va fi cu siguranță unul inedit.

Citește și:

Decorarea elegantă a livingului

Livingul este principala încăpere din casă, unde îți petreci timpul alături de familie și prieteni, așadar aspectul general al acestuia este foarte important. Dacă vrei să-i dai un plus de eleganță, poți opta pentru piese de mobilier minimaliste, perdele în nuanțe moderne și câteva obiecte de decor alese cu bun-gust: un tablou canva montat deasupra canapelei, un ceas de perete, ori câteva coșulețe cu flori uscate și parfumate amplasate de-a lungul mobilei, pentru un miros plăcut și o atmosferă relaxantă.

Livingul oferă posibilități nelimitate când vine vorba despre decorare și îl poți amenaja exact așa cum îți dorești. Totuși, pentru a obține un aspect elegant este recomandat să mergi pe cel mult 2-3 culori, care să predomine în încăpere și pe cât mai puține obiecte de decor. În acest fel, poți evita aspectul încărcat, aglomerat.

Citește și:

Încastrarea prizelor și a întrerupătoarelor

Deși probabil nu acorzi o mare importanță prizelor și întrerupătoarelor, acestea atrag atenția celor din jur mai mult decât crezi, iar detaliile fac cu adevărat diferența dacă îți dorești ca locuința să arate mai elegant. De aceea, ar fi bine să ascunzi prizele și întrerupătoarele, prin încastrarea lor în blatul de bucătărie, spre exemplu ori în alte spații care permit acest lucru. Rezultatul? Un aspect general îmbunătățit al camerelor și un decor mai elegant.

În concluzie, o casă elegantă pune accentul îndeosebi pe organizare, spațiu și pe detaliile decorative care fac diferența.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.