Setari Cookie-uri

Schimbă-ți harta interioară și viața ta se va schimba

Universul și viața ta reprezintă o imensă oglindă, perfect curate.

Așa cum spune Alberto Villoldo, ghid spiritual și autor, Universul reflectă spre noi în mod perfect credințele noastre, intențiile noastre, sinceritatea noastră. Toate acestea reprezintă rezultatul hărții realității pe care o porți în interiorul vostru. Dacă dorești ca oglinda să reflecte altceva, trebuie să îți schimbi harta interioară.

Pentru a-ți schimba harta interioară este nevoie să fii prezentă. Să fii prezentă cu gândurile tale, cu emoțiile și gesturile tale în fiecare clipă și să vezi ce anume îți transmit. Să vezi cum se manifestă. Cum se simt în corpul tău și ce anume te împing să faci.

Mai este nevoie să fii brutal de sinceră cu tine însăți. Ca atunci când cineva te întreabă dacă îți iubești partenerul iar tu răspunzi cu un da răspicat în loc să eviți realitatea enumerând motivele pe care mintea ta ți le oferă să stai cu el. Să fii sinceră cu tine prespune inclusive să admiți că te-ai trădat pe tine și visele tale din copilărie și să admiți că viața pe care au desenat-o alții pentru tine nu este neapărat viața pe care ți-o dorești.

Citește și:

Iți schimbi harta interioară atunci când alegi să renunți la credințe care nu îți mai folosesc și care te fac să bați pasul pe loc, care te împiedică să fii tu însăți și să te iubești.

Iți mai schimbi harta interioară și atunci când începi să te uiți în jur căutând frumosul în loc să cauți urâtul. Frumos este cerul albastru și senin și un copac ce înalță curajos către cer darr și un graffiti pe un perete cenușiu și un cuplu care se ține de mână deși amândoi au părul alb. Cu cât vezi mai mult frumosul din jur, cu atât realizezi că natua înseamnă iubie, armonie, evoluție, abundență și astfel începi să percepi totul din această perpectivă. Albert Einstein a spus cândva că a vedea Universul ca pe un dușman sau ca pe un prieten este una dintre cele mai mari decizii pe care un om o poate lua în viață. Este o decizie pe care este nevoie să o iei și tu și care îți poate schimba viața într-o clipită.

Citește și:

Featured foto by Benjavisa Ruangvaree Art via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.