Setari Cookie-uri

Gregg Braden și viziunea lui despre COVID-19

Gregg Braden, cunoscutul autor unor cărți traduse și în românește precum “Matricea Divină”  a postat recent pe YouTube un video în care explică bazându-se pe dovezi științifice, felul în care virusul care generează  COVID-19 și cum ne putem feri de el. 

Greg Bradden sustine faptul că virusul nu este un organism viu care vânează oamenii cu intenția de a-i ucide. El este doar un cod genetic protejat de o membrane proteică. Atunci când găsește o celulă care îl poate găzdui, se atașează de aceasta iar informația sa genetică trece în celulă și de acolo, în restul organismului.

Virusul poate transmite prin atingere dar și prin fecale și aer. Sper exemplu, dacă cineva care poartă virusul tușește sau strănută, virusul poate rezista în aer în acel loc până la trei ore. Asta face ca spălatul pe mâini dar și izolarea acasă să ajute la stoparea răspândirii infecției. Chiar dacă am trecut demult de punctul în care o puteam opri din fașă, încă îi putem diminua efectele negative prin respectarea acestor măsuri.

Citește și:

Oricât de înfricoșător pare ceea ce se întâmplă sau cât de fragile ni se pare că suntem, vestea bună, spune Gregg Braden este că trupul uman este o creație extreme de sofiisticată, capabilă de cele mai multe ori să combată acest virus. De îndată ce organismul nostrum sesizează un inamic present în sistem, el începe lupta împotriva acestuia iar primul pas ese să îl izoleze. Ca specie avem însă nevoie de timp pentru a crea anticorpii necesari pentru a combate COVID-19 iar pentru asta avem nevoie de un sistem imunitar puternic.

Omul de știință recomandă activități pentru întărirea sistemului imunitar. Chiar dacă nu mai poți merge la sală, continua să faci mișcare acasă. De asemenea este important să elimini stresul și să dormi atât cât trebuie. Nutriția este și ea un factor important. Sistemul tău imunitar îți va fi recunoscător dacă vei manca echilibrat.

Citește și:

Gregg Braden estimează că lumea se va schimba iar noi vom experimena o nouă normalitate bazată pe schimbări în societate, economie și stilul de viață.

Featured foto by ImageFlow via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.