Setari Cookie-uri

5 idei de cadouri potrivite pentru femeile din viata ta

Ziua de 1, 8 Martie, ziua de nastere sau chiar si o zi oarecare in care simti nevoia sa arati aprecierea, este prilejul ideal de a oferi doamnelor și domnișoarelor atenția cuvenită și un mic răsfăț sub forma cadoului făcut special pentru sufletul lor.

Cu siguranță că și tu vei dori să surpinzi persoanele dragi cu un dar pe care să nu-l uite, iar pentru a reuși să faci acest lucru, este esențial să ții cont de două criterii: bugetul și, mai ales, relația pe care o ai cu femeia căreia îi vei face cadoul.

Cadou pentru soție sau iubită, cadou pentru o prietenă bună sau pentru mama ori soră - între acestea pot exista unele diferențe și, așadar, este nevoie de puțină inspirație pentru a te asigura că vei dărui cadourile potrivite. Pentru că ne dorim ca misiunea aceasta să devină mai ușoară, am alcătuit pentru tine o listă cu cele mai inspirate idei de daruri de Ziua Femeii, cu care nu ai cum să dai greș:

Florile, prima alegere

Nu există cadou mai potrivit, indiferent de relația pe care o ai cu persoana respectivă, decât un buchet simplu și frumos de flori. Dacă îi cunoști preferințele, cu atât mai bine, iar dacă nu, mizează pe simplitate și oferă-i flori fără ambalaj din celofan, cu fundițe și panglici. Îi poți dărui trandafiri albi, cale, gerbera sau mult iubitele flori specifice sezonului, precum lalelele sau freziile. Cu siguranță că orice doamnă sau domnișoară este încântată de un buchet special de flori, așa că nu te sfii să alegi cu încredere acest cadou.

Citește și:

Bomboanele de ciocolată, un cadou delicios

O cutie de trufe, ciocolată belgiană, delicii elvețiene sau tot felul de bunătăți așezate într-o cutie frumos decorată: un astfel de cadou va impresiona și bucura sufletul și papilele gustative ale oricărei femei.

Bijuteriile din metale prețioase

Se spune despre bijuterii că sunt accesoriile preferate ale doamnelor și domnișoarelor, așadar poți opta cu încredere pentru un astfel de dar, fie că este pentru mama, soția sau iubita ta.

Alege materiale prețioase, precum aurul sau argintul, și ține cont de preferințele persoanei ce va primi bijuteria. De pildă, dacă îi place stilul minimalist, oferă-i cercei din argint simpli, iar dacă îi plac accesoriile ceva mai opulente, un colier din aur alb ar putea fi o alegere excelentă.

Citește și:

O eșarfă sau un șal

Pentru mama ori pentru o colegă pe care nu ai apucat încă să o cunoști foarte bine, o eșarfă sau un șal poate fi cadoul perfect de 8 Martie. Accesoriul are dublă utilitate, căci completează ținuta și, în același timp, protejează de aerul rece de afară. Dacă nu ești atât de sigur în privința preferințelor cromatice, nuanțe neutre de bej, maro sau gri reprezintă opțiuni cu care nu ai cum să dai greș.

Parfumuri, produse de îngrijire sau un voucher la spa

Un alt cadou pe care orice femeie și-ar dori să îl primească este parfumul preferat. Surprinde-ți iubita oferindu-i un astfel de dar. Poți alege și produse de îngrijire, precum seturi de spumă de baie frumos mirositoare, cremă de corp sau gel de duș. Iar dacă nici această idee nu îți surâde, atunci poți achiziționa un voucher la un magazin de cosmetice, la un salon de înfrumusețare sau la spa.

Citește și:

Ziua Femeii are o însemnătate aparte, iar cadourile nu au cum să lipsească din sărbătoarea reprezentantelor sexului frumos. Ține cont de faptul că nu valoarea darului contează, ci gestul și, de cele mai multe ori, ceea ce acesta simbolizează și sentimentele cu care este oferit persoanei dragi din viața ta!

Sursă foto: https://pixabay.com/ro/photos/salut-card-ziua-mamei-2108635/

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.