Setari Cookie-uri

Socializare în vremuri de izolare sau cum să te distrezi de acasă cu prietenii

Ne este dor de oameni, de ieșit în oraș și de distracțiile de altă data, mai ales după primele sărbători petrecute fără familie și apropiați în jurul mesei.  

comunicat de presa

Pentru prima data în istorie nu ne putem bază pe experiență generațiilor trecute, pe un ghid care să ne ajute să gestionăm ceea ce până în 2020 ar fi fost de neconceput- distanțarea socială. Ne este dor de oameni, de ieșit în oraș și de distracțiile de altă data, mai ales după primele sărbători petrecute fără familie și apropiați în jurul mesei.

Este momentul să lăsăm melancolia de-o parte și să privim spre prezent, mai exact spre ecranul care, datorită tehnologiei, ne aduce mai aproape de pasiunile, distracțiile și prietenii noștrii. Lasă-te inspirat de trend-urile momentului și începe să te distrezi ca un influencer! Noi am selectat pentru ține cele mai „cool” e-distracții pe care le poți savura din sufragerie. Să începem:

Citește și:

Disco sessions vineri seară

Clubul s-a mutat în casele noastre și cu sigurantă tu sau cineva din gâsca ta urmăriți DJ-ul favorit din social media. Este suficient să va înscrieți la un live session online, să va pregătiți cocktail-urile și cheful de distracție pentru o seară memorabilă. Alege-ți cu grijă outfit-ul de party și înregistrează-poate vei dori să arăți generațiilor următoare cum se reinventează un house party în vremuri de criză și cât de fabuloși erați!

Zumba, baby!

Uită de două ori pe săptămâna de gătit, deprteaza-te de frigider și pune-ți pantofii de dans- latino party este pe cale să înceapă! Alege clasele online ale unui instructor ce adaptează coregrafia inclusiv pentru începători, convoacă prietenele și deschideți camera, distracția este garantată în următoarele 60 de minute. Cine ar fi crezut că izolarea este un prilej de a-ți tonifia silueta și a învăța mișcări de dans atât de sexy? În plus, grupurile de zumba sunt sursă perfectă pentru a afla locația următoarei petreceri neconvenționale cu aer exotic și distracție până dimineață, pentru viitor.

Citește și:

Sesiuni online de SPA cu prietenii

Tuturor de este dor de o sesiune de răsfăț și îngrijire și câteva ore în slujba frumuseții alături de prieteni îți vor dărui o piele superbă și un plus de bună dispoziție. Creează un meeting si pregătește decorul- o lumânare parfumată sau un difuzor cu ulei esențial cu efect relaxant, muzică în surdină, câteva prosoape curate, un halat moale și produsele tale favorite care vor constitui schimbul de experiență cu gașca ta. Fii memorabil: noul dispozitivl UFO 2 încorporează mai multe tehnologii într-un design extra-luxos și elegant, pentru un ten radiant și rafinat în doar 90 de secunde. Folosește-l împreună cu măștile FOREO potrivite tipului tău de ten și devino un guru al sesiunilor online de spa ale grupului!

Citește și:

Jocuri pentru copii mari

Nu vă gândiți la tips-uri romantice ci la jocurile de societate care au fost la modă cu mult înainte de a ne naște. Acum este ocazia perfectă pentru a învăța ceva nou și a ne distra cu prietenii, în era 20. Iată cele mai populare idei:

Words with friends – un update scrabble ce îți va stimula imaginația și bună dispoziție

Sea of thieves – te va face să uiți de realitate urbană și să te aventurezi în cele mai exotice locații de vacanță

Monopoly – cumpără întregul cartier, modifică chiria și crește-ți imperiul! Cel mai popular joc din toate timpurile este acum online.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.