Setari Cookie-uri

Cum să te relaxezi după o zi de muncă

Suntem din ce în ce mai preocupați de igiena noastră corporală, de aceea avem nevoie de un spațiu intim, confortabil și eficient pentru aceste activități.

comunicat de presa

Baia este un cadru ideal pentru relaxare, fie că alegem o baie în confortul de acasă, fie că suntem în deplasare, într-o călătorie de serviciu sau destinație de vacanță și suntem cazați într-un hotel sau o pensiune.

Încă te gândești să îți renovezi baia sau nu ești mulțumit de compartimentarea sa, fie că ești hotelier, lucrezi în domeniul ospitalității sau vrei să te bucuri de confort la tine acasă, îți venim în ajutor cu sfaturi de relaxare, chiar la tine acasă, după o zi plină de provocări profesionale.

Iată idei care te vor ajută să îți optimizezi baia, în pași simpli:

Susține designul băii cu produse de calitate

Cădițele de duș Imperma reprezintă soluții eficiente și se potrivesc nevoilor tale, se adaptează tuturor tipurilor de spații, tinând cont de dorințele beneficiarului. Personalizează-ți baia cu cădițe de baie din rășină, de înaltă calitate.

Citește și:

Adoptă un stil pentru baia ta de acasă sau din hotel

Stilul te definește și atunci când te relaxezi, dacă ești interesat de eleganță, stil, rafinament. Imperma îți propune patru culori moderne: alb, antracit, gri și bej și o linie personalizată de cădițe de duș, care oferă o senzație plăcută atunci când pășești. Se pot fabrica și pe comandă, pe orice culoare din paletarul RAL.

Vrei să îți redecorezi baia? Folosește modele moderne de cădițe de duș

Imperma îți propune 3 colecții de cădițe de duș, cu un finisaj elegant, minimalist dar cu personalitate proprie. Poți selecta textura dorită: piatră naturală, pentru băi mai puțin spațioase, textură ardezie sau textură netedă iar cădițele sunt extraplate (3 cm înălțime).

Optează pentru o soluție simplă și utilă

Citește și:

Știm că atunci când dorești să faci o schimbare, merită să ai alături pe cineva profesionist, echipa îți stă la dispoziție și îți oferă gratuit consultanță de specialitate de la designerul Imperma, care te va ajuta să îți alegi și să îți personalizezi baia așa cum îți dorești.

Despre Imperma

Imperma este un brand românesc lansat în anul 2018 în Oradea, de doi antreprenori români care revoluționează domeniul cădițelor de duș prin eficiență și design. Alături de cădițele de duș Imperma, te bucuri de o experiență optimă în propria baie sau în baia din hotel ori pensiune.

Imperma se adresează nevoilor personale din baia de acasă dar îndeplinește și cerințele și standardele înalte de profesionalism ale hotelierilor, pensiunilor și centrelor spa de renume, la prețuri competitive pentru a acoperi și nevoile companiilor din domeniul ospitalității.

Citește și:

Echipa de designeri și cercetători în domeniu dezvoltă cădițe de duș, dețin cunoștințe în alegerea materialelor dar și în pregătirea designului. Procesul de producție din fabrica din Oradea respectă cele mai înalte standarde pentru a livra un produs calitativ și competitiv pe piață. Fabrica din Oradea este dotată cu sisteme moderne de producție, în conformitate cu cele mai noi tehnologii aplicate pentru fabricarea cădițelor de duș.

Oferta Imperma o regăsești în magazinul online pe www.imperma.ro și prin intermediul distribuitorilor din ţară care o comercializează. Pentru o discuție personalizată te așteptăm și în showroom-ul din Oradea din str. Depozitului, nr. 35, de luni – vineri, între orele 08.00 – 20.00 și pe pagina de facebook la www.facebook.com/imperma.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.