Setari Cookie-uri

#StamAcasaCuSabon & călătorim în siguranță spre tărâmuri luxuriante

Îngrijește-ți spiritul aventurier alături de Sabon și pornește în călătorii magice!

comunicat de presa

Să ne bucurăm de viață în siguranță și cumpătat este mereu o preocupare Sabon, dar mai cu seamă în această perioadă. Petrecerea unui timp îndelungat în interiorul confortabil al căminului nostru devine perioada ideală de creare a unui ritual incredibil de răsfăț cu ajutorul produselor Sabon. Comandă online cu încredere pe sabon.ro și ai grijă de tine și de cei dragi!

Îngrijește-ți spiritul aventurier alături de Sabon și pornește în călătorii magice!

Toate pânzele sus într-o magică călătorie Sabon

Acordă-ți zilnic o infuzie bogată de optimism! Chiar dacă stai acasă, te poți bucura în continuare de escapade luxuriante cu parfumul savuros al produselor Sabon. O plimbare molcomă prin parc? Câteva ore relaxante pe plajă? O fugă prin grădină? Toate acestea plus și mai multe alte aventuri devin posibile cu Sabon.

Citește și:

Personalizează-ți somptuoasa călătorie conform propriului checklist pregătit pentru fiecare vacanță reușită. Dacă tânjești după vibrații exotice, recomandarea Sabon se regăsește în gamele acidulate și bogate în savoarea citricelor și ingredientelor tonice, precum Mango-Kiwi, Ghimbir-Portocală sau Citrus Blossom.

Când simți nevoia unor momente de desfătare, pline de senzualitate și romantism, îndreaptă-te către colecțiile cu arome floral - fructate: Green Rose, Rose Tea, Delicate-Jasmine, Lavandă-Mere & Floral Bloom.

Nostalgia serilor înmiresmate de primăvară însuflețite de căldura diafană o regăsești în produsele cu arome de Paciuli – Lavandă –Vanilie (PLV) sau Mosc.

Continuă să visezi la momente exuberante alături de cei dragi și planifică-le cu grijă, pregătindu-ți mintea și trupul împreună cu Sabon! Intră pe www.sabon.ro și crează-ți un kit incredibil de produse premium!

Citește și:

Fii gata oricând să te bucuri de viață!

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.