Setari Cookie-uri

Lumina ideală atunci când lucrezi de acasă

O singură locuință… o mulțime de posibilități de iluminat

comunicat de presa

În perioada aceasta, lucratul de acasă a fost o provocare pentru mulți dintre noi. Fie că ai sau nu experiența lucrului remote, nu este o noutate faptul că poate fi dificil să rămâi productiv, să îți menții programul obișnuit sau un echilibru între viața profesională și cea personală. Trebuie să-ți organizezi toate activitățile zilnice în interiorul casei tale, iar utilizarea luminii la potentialul său maxim poate fi cheia pentru o zi perfectă. Iluminatul necorespunzător îți poate reduce nivelul de energie, poate afecta vederea, dar și capacitatea de a lucra eficient.

De la rutine de lumină care îți acompaniază activitățile cotidiene, până la setări personalizate de culoare și intensitate în orice moment, iluminatul inteligent Philips Hue oferă o gamă variată de funcții ce te vor ajuta să faci tranziția către noul mod de lucru.

Citește și:

Iluminatul joacă un rol esențial în transformarea unei locuințe în ceea ce numim „acasă”. Pe lângă faptul că determină felul în care percepem designul și dimensiunile unei încăperi, acesta influențează atmosfera, funcționalitatea spațiului și, desigur, starea noastră de spirit. Un echilibru între nuanțele și intensitatea luminilor din casă poate face minuni.

Pornind de la diversitatea nevoilor și activităților pe care le avem acasă, echipa de specialiști în iluminat de la Philips Hue a dezvoltat o serie de soluții ce asigură condițiile ideale, în orice moment.

Momente de relaxare: Atunci când lucrezi de acasă, poate fi dificil să îți menții un program organizat. Becurile inteligente Philips Hue te vor atenționa când s-a încheiat programul de lucru și e timpul să te relaxezi. Tot ce trebuie să faci este să reglezi becurile pe modul Relax și să lași lumina caldă și blândă să te poarte departe de orice griji, fie că alegi să faci o baie cu spumă sau să-ți transformi livingul într-o mică oază de relaxare.

Citește și:

Motivație și energie: Rutina zilnică devine mai ușoară și mai plăcută cu Philips Hue. Setările prestabilite, în nuanțe diverse de lumină albă te vor acompania toată ziua, de când cobori din pat. Bucură-te de un plus de productivitate grație luminii energizante. Menține-te în formă, fă mișcare și energizează-ți trupul, însă nu uita și de echilibrul emotional, pe care îl poți obține chiar mai ușor cu lumina potrivită.

Activități în familie: Nu te vei plictisi de același decor, chiar dacă stai acasă toată ziua. Cu Philips Hue e mai simplu ca niciodată să schimbi atmosfera din încăpere: te poți concentra la teme, poți crea o atmosferă primitoare potrivită pentru cină și, după ce copiii merg la somn, te poți bucura de relaxare – toate acestea într-un singur spațiu! Indiferent de starea pe care o ai, Philips Hue îți pune la dispoziție o gamă largă de culori și ambianțe, alese cu atenție de specialiști. Experimentează selecția de produse și bucură-te de posibilitățile nelimitate.

Citește și:

Distracție cu cei mici: Cu Philips Hue, toată familia se distrează acasă! Jucați-vă cu luminile și alegeți împreună dintre cele 16 milioane de culori, pentru a schimba instant aspectul și atmosfera casei voastre! Reglează fără niciun efort ambianța camerei, cu doar o atingere de buton sau prin comandă vocală. Sincronizează luminile cu muzica preferată și dansați cât vă țin picioarele!

Ambianța și înfrumusețarea grădinii: Mai mult timp petrecut acasă înseamnă că vei ocazia să profiți din plin de grădina sau terasa locuinței tale. Cu Philips Hue, te poți bucura de o lumină caldă, ca a soarelui de după-amiază, chiar și după ce a apus! Și mai mult, sistemul inteligent de iluminat poate fi programat să pornească automat la asfințit.

Ambianța și înfrumusețarea balconului: Balconul este o extensie extrem de utilă a locuinței tale, în special în timpul sezonului cald. Philips Hue promite că îl vei transforma rapid într-un spațiu în care te vei putea relaxa și simți confortabil ori de câte ori simți nevoia să iei o gură de aer.

Citește și:

Jocuri duse la nivelul următor: Evidențiază și amplifică acțiunile tale din joc cu ajutorul becurilor inteligente. Fie că deblochezi o provocare sau învingi un adversar, trăiește experiența prin efecte de lumini ce corespund acțiunilor personajului din joc. Conectează becurile la un computer folosind aplicația pentru desktop Hue Sync, ce îți va permite să-ți sincronizezi conținutul sau să reglezi intensitatea, luminozitatea și viteza efectelor de lumină.

Filme devenite realitate: Recreează experiența cinematografică direct de la tine de acasă cu Philips Hue Play HDMI Sync Box și bucură-te de efectele de lumină cum nu ai făcut-o vreodată! Adu-ți filmele și serialele favorite la nivelul următor și bucură-te chiar mai mult de conținut! Sync Box permite redarea fidelă a culorilor conținutului de pe ecranul TV, pentru un iluminat complet, ce transformă fiecare vizionare într-o experiență vie și captivantă.

Citește și:

Atmosferă de dining: Nu te lăsa pradă obiceiului de a lua masa în fața tastaturii, în timp ce lucrezi. O alternativă benefică ar fi să-ți reglezi becurile să schimbe culoarea, temperatura sau intensitatea luminii, astfel încât să-ți amintești că este ora mesei și că trebuie să îți schimbi locul.

Indiferent de cât de încărcat este programul tău zilnic, nu uita să te ridici și să faci mișcare. Unul dintre riscurile lucratului de acasă este tendința de a rămâne în fața biroului mai mult și de a ne mișca tot mai puțin. Pentru a scăpa de tensiunea acumulată în orele petrecute pe scaun, setează-ți o alarmă care să-ți amintească să te ridici și să te întinzi sau chiar să ieși la o scurtă plimbare.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.