Setari Cookie-uri

Patru moduri simple pentru a avea mai multă energie

Calitatea vieții noastre depinde de nivelul nostru de energie. Cu cât acesta este mai ridicat, cu atât ne este mai bine. Iată patru moduri simple pentru a avea mai multă energie.

1. Mănâncă mai multe proteine la ora prânzului

În timp ce micul dejun este adesea apreciat ca cea mai importantă masă a zilei (și este cu siguranță esențial pentru a-ți oferi cel mai bun start posibil), alegerile pentru masa de prânz sunt, de asemenea, cruciale. Dacă nu te alimentezi așa cum trebuie la mijlocul zilei, te vei găsi într-un moment dificil care va continua până după-amiază și până seara. Dacă de multe ori simți somnolență după prânz, încearcă să adaugi mai multe proteine la masa ta.

2. Îmbunătățește-ți calitatea somnului

Culcatul la ore târzii te face să te simți obosită în ziua următoare, dar dacă dormi atât cât trebuie și totuși te trezești obosită, este posibil să existe o problemă legată de calitatea somnului tău. Dacă te trezești în mod regulat peste noapte și nu ai cel puțin 4 ore legate de somn adânc, gândește-te să încerci să iei un supliment de magneziu. Cercetările au arătat că magneziul poate ajuta la reglarea ritmurilor circadiene naturale ale organismului, ceea ce îți va îmbunătăți calitatea somnului.

Citește și:

3. Fă mai multe exerciții fizice zilnic

Mulți oameni cred că activitatea fizică te face să te simți obosit. Poate doar corpul tău pe moment. Exercițiul fizic îți oferă de fapt mai multa energie pe termen lung. Deși poate părea contraintuitiv, a te odihni prea mult și a nu face mișcare suficientă poate duce la scăderea nivelului de energie. Mișcarea, chiar dacă este pe perioade scurte, îți poate trezi corpul și mintea și te poate face mai productivă.

4. Adoptă o detoxifiere digitală.

Aceasta poate fi cea mai grea dintre toate, dar cele mai multe dintre noi trebuie să învățăm să ne îndepărtăm de tehnologie din când în când. De la smartphone-ul pe care îl ținem aproape non-stop în mână, la laptopul personal sau tabletă, ne trăim viața în fața ecranelor. Dacă stai în fața ecranului fără pauză prea mult timp, vei constata că nivelul ău. de energie scade semnificativ. Studiile au descoperit și o legătură între tehnologie și depresie și anxietate. În timp ce o dezintoxicare completă ar putea fi prea mult, încearcă să începi prin a nu naviga pe Internet înainte de culcare.

Citește și:

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.